Pluspunten
Correcte afwikkeling van order. Ook wat betreft bezorging
Pluspunten
Hele goede communicatie, heel scherp geprijsd en heel zorgvuldig verpakt. Volgende keer weer bij Drankdozijn mijn bestelling doen.
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten vinden
Pluspunten
Levertijd prima. Mooie aanbiedingen
Pluspunten
Eerlijke prijs snelle levering goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, prijs producten, assortiment
Pluspunten
goede verpakking.
Pluspunten
Alles prima, netjes en snel geregeld
VerbeterpuntenMisschien dozen voor kleinere bestellingen hahaha. Maar ik snap dat 1 soort standaard doos goedkoper is hoor ;-)
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekend bedrijf
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Alles m.b.t. mijn bestelling was perfect. Echt een 10 waard, maar het apparaat komt niet verder dan een 9. Waarom dat is weet ik niet.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten!
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs!
Pluspunten
Mooie snelle levering, en ook was drank fles veilig verpakt. Het zou helemaal super zijn als ik ook nog eens de jagermeister sound box won om thuis te genieten van de echte festival sound.
Pluspunten
Geen problemen mee gehad, goede prijs voor het product, snelle bezorging. Product was goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alleen maar positieve punten maar vooral de snelle feedback via mail of social media is werkelijk geweldig.
VerbeterpuntenZal het zo niet weten. Geeoon houden zoals het nu is.
Pluspunten
Groot assortiment. Snel leveren. Goede klantenservice.
VerbeterpuntenEr staan veel producten online die (tijdelijk) niet verkrijgbaar zijn.
Pluspunten
Altijd goed.
VerbeterpuntenStuur eens pro-actief een whiskey op die vaak door je klant wordt besteld zonder verzendkosten....
Pluspunten
Leuke prijzen. Altijd een nette snelle levering. Op de verpakking is ook niets op aan te merlen.
VerbeterpuntenGeen
12 Kombuisweg