Pluspunten
Ik had per ongeluk verkeerde bestemd (met suiker ipv sugar free). Jullie deden niet moeilijk over ruilen terugsturen kon kosteloos en geld stond snel weer op m’n rekening. Daarom ook direct het juiste opnieuw bij jullie besteld
Pluspunten
Groot assortiment, prima prijs
VerbeterpuntenHet portovrije bedag houdt mij tegen om te bestellen.
Pluspunten
Drank goed van prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Een prima bedrijf met goede en snelle service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zoals altijd gaat het bestellen en afrekenen probleemloos en de levering is de volgende dag. Bedrijf maakt waar wat ze beloven.
Pluspunten
Scherpe prijzen. Zover de beste.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd,goede prijs!
Pluspunten
Probeert wel de goedkoopste te zijn
VerbeterpuntenLet op de concurrentie
Pluspunten
Snelle levering en concurrerende prijs
Pluspunten
Aanbod, prijs en levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenIk was op zoek naar mijn lievelingswhisky namelijk de spey tenne die tijdelijk is uitverkocht, bij navraag was het enige antwoord wat ik kreeg, ik weet het niet en graag de site blijven volgen. Ik had toch graag een iets beter antwoord gekregen waarin werd aangegeven wat de verwachting is of ik op de hoogte zou zijn gesteld als deze weer binnen zou zijn gekomen.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW