Pluspunten
snelle levering en bestelling goed geleverd
Verbeterpuntenprima
Iets minder grote doos gebruiken voor 6 flessen
Pluspunten
Snel en goede prijs.
Pluspunten
Snel geleverd en goed ingepakt. Positief dar er nu ook dozen zijn voor 6 flessen om op te sturen. Die zijn beter handelbaar. Positief ook dat er bij post nl punt geleverd wordt
Pluspunten
Netjes aan de bestelling iets toegevoegd waar ik later om gevraagd had en was vergeten bij de oorspronkelijke bestelling
VerbeterpuntenIndien er een actie is gebaseerd op totaalbedrag laat deze dan automatisch plaatsvinden en vraag niet om een promo code in te toetsen die je zoals ik kunt vergeten
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering, geen verzendkosten
Pluspunten
Alles top
Pluspunten
Vrijdag om 16:53u besteld, zaterdagochtend al binnen! Helemaal top!! De flessen waren goed stevig verpakt.
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering en een groot assortiment! Ideaal
Pluspunten
Snel bezorgd. Super verpakt. Had wat whiskey en wijn en dit was zeer goed verpakt. Ga zeker weer bestellen
Pluspunten
Snelheid bezorging
VerbeterpuntenGeen reclame van een product nadat een week eerder een bestelling is geplaatst! Nooit leuk om te zien dat je te veel hebt betaald.
Pluspunten
Ik heb zelf een foutje gemaakt met bestellen. Drankdozijn heeft dit keurig op kunnen lossen. Prima klantenservice!
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW