Pluspunten
snelle levering, sterke verpakking , scherpe prijzen.
Pluspunten
Snel besteld snel geleverd tegen een nette prijs
Pluspunten
Voor de eerste keer besteld en dan moet je het maar afwachten. Maar in één woord geweldig. Kan jullie adres iedereen aanbevelen. Top.
VerbeterpuntenGeen enkele.
Pluspunten
Goede producten tegen heel redelijke prijzen
VerbeterpuntenSommige producten die ik zoek zitten niet in het assortiment
Pluspunten
Goeie prijzen en vele soorten drank.
VerbeterpuntenVanaf gratis verzenden verlagen. Punten systeem of eens een kortingscoupon meesturen? Heb meerdere mensen lid gemaakt en al voor duizenden euro’s besteld maar nooit eens een attentie gehad bijv..
Pluspunten
Top Product voor topprijs en snelle en degelijke levering
Pluspunten
Afgesproken tijd geleverd en knappe prijs voor de drank
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpunten27 Euro voor 12 flesje breezer? Kocht ze vroeger voor 1,50 gulden per stuk... nu 2,25 euro per stuk voor klein flesje = 4,95 gulden per flesje! Is niet echt voordelig en ik vind het zelfs afzetterij... het is dat ze af en toe nog zo lekker zijn maar eigenlijk gewoon boycotten om deze reden.
Pluspunten
Makkelijk bij te bestellen en snelle levering
Pluspunten
Makkelijk en snel bestellen. Goed omschrijving van het product.
VerbeterpuntenEen goede review belonen met een dikke single malt
Verpakking zou kleiner kunnen (nu een doos voor zes flessen ontvangen, maar twee flessen besteld).
Pluspunten
Mooi assortiment met veel flessen die elders niet (meer) te krijgen zijn. Elke week goede aanbiedingen soms voor ongelooflijk lage prijzen. Snelle en goed verpakte levering.
VerbeterpuntenVoor klanten die vaker dan 1x bestellen zou je een gratis levering voucher kunnen aanbieden of korting op de verzendkosten vanaf 4 of 5 flessen of boven de 100 geven maar onder de 250 euro. dat maakt de drempel om te bestellen lager. Meestal bestel ik met een vriend om de verzendkosten kwijt te zijn, ik wil best vaker bestellen voor 1 of 2 flessen maar dan is 6 Euro toch veel aan extra kosten, ik snap het wel maar er is vast ook een midden te bedenken.
Pluspunten
Tav de whisky is Drankdozijn prima. Tav de andere dranken weet ik het niet.
Pluspunten
Na reeds vele bestellingen nog steeds super tevreden over de perfecte afhandeling ervan.
VerbeterpuntenEen soort van puntenspaarsysteem voor regelmatig terugkerende klanten zou heel erg fijn zijn.
Pluspunten
Goedkoopste in Nederland, prachtig assortiment en toch heel keurig verstuurd (beter dan ik had gedacht)
Pluspunten
Digitale communicatie en Snelle correcte levering.
VerbeterpuntenPersoonlijke aanbiedingen voor trouwe klanten ontbreekt. B.v. een spaarpunten systeem extra korting bij x-bedrag besteding.
Pluspunten
Eigenlijk alles prima op orde
VerbeterpuntenDe enige verbetering is op zondag al verzenden, a la bol.com Maar dat is een minimale verbetering voor een ultiem eerstewereldprobleem
Pluspunten
Fantastisch assortiment en hele goede website!
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW