Pluspunten
De volgende dag bezorgd en keurig en veilig verpakt afgeleverd. De prijs was de beste die ik na onderzoek kon krijgen. Voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde maar zeker niet de laatste maal. Een aanrader !!!
Pluspunten
Goede prijs fijne mail met aanbiedingen maar niet storend veel.
VerbeterpuntenHet aanbieden van budget whisky (ongeveer 5 a 7 euro) zou wel leuk zijn om echt prijs kwaliteit te kunnen vergelijken maar niet noodzakelijk
Pluspunten
Vaak goede aanbiedingen. Veel keuze. Snel geleverd.
VerbeterpuntenHoog bedrag voor gratis verzenden.
Pluspunten
Geweldige service vandaag besteld binnen 12uur in huis.Keurig verpakt.In EEN woord FANTASTISCH.
VerbeterpuntenN.v.t.
VerbeterpuntenBezorgkosten
Pluspunten
altijd de goedkoopste en super snelle levering
Verbeterpuntenzelf punten kunnen geven voor bepaalde artikelen zoals hier onder
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering
Pluspunten
Niet de allergoedkoopste misschien maar wel lekker vanuit je stoel alcohol bestellen zonder over de hoofden van mensen te hoeven lopen in de supermarkt of slijterij. Ideaal voor luie mensen zoals ik.
Pluspunten
Snel en netjes bezorgd
Pluspunten
Snel, goed ingepakt, fijne prijzen.
Pluspunten
Makkelijke site, snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle en prima levering
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering
Verbeterpunten250€ mag wel iets lager voor gratis verzenden
Pluspunten
Nette levering, goed verpakt.
Pluspunten
Groot assortiment en de webshop werkt lekker snel
VerbeterpuntenBeschrijving van de smaak van de drank komt niet altijd overeen met de beschrijving op de fles
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW