Goedkoper dan in de winkels

binnen 24 uur geleverd

Was een cadeau dus kan het product niet beoordelen. Maar het telefonische advies, de verpakking en de verzending was helemaal in orde.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd zeer goede service en aanbiedingen.

Al jaren een tevreden klant. Zeker nu met de fantastische dozen voor meerdere flessen. Heeft lang geduurd, maar het resultaat kan niet beter.

Voordelig

Goed product, voordelig geprijsd, goed verpakt en snelle levering.

Prima prijs.

Super snelle levering en altijd de beste prijs voor mijn cointreau.

Goed geleverd

Goed verpakte levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is oke de bezorging niet

die klootzakken van post nl gooien het binnen achter de buitendeur / toegangsdeur van appartementen Ik woon 2 hoog en wil het 2 hoog bezogd hebben! Daar ebtaal ik voor! Anders ga ik wel naar een winkel als ik dat noh kan! Hufters! Hoezo nix boven 18??? Hoezo handtekening??? Hoezo ID? Kankerlijers! 3n drankdozijn is net zo schuldig! Wat als die 10 jarige marok kid het op de trap vindt en het drinkt en of verkoopt??? money money money en get fucked nou de wereld gaat kapot aan mensen zoals jullie! Moge de aarde jullie vernietigen! Mama Gaia moeder aarde lijdt pijn door mensen als jullie

• Ik ben: N.v.t.

Snel, gemakkelijk en zeker

Snel, gemakkelijk en zeker

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed stevig verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer snel geleverd en goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijke dranken voor een heerlijke prijs

Altijd fijn als mijn favoriete drankjes in de aanbieding zijn en zeker als ze goedkoper dan bij andere ‘aanbieders’

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alleen maar goede ervaringen!

Ze konden de laatste keer niet alles leveren. Kreeg keurig n e-mail met de vraag of ik een nalevering wilde of gedeeltelijke annulering. Ik koos voor het gedeeltelijk annuleren en ontving kort daarop terugbetaling van het geannuleerde deel. Erg fijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, lekker en goedkoper…

Zondagmiddag besteld en maandagochtend alweer binnen. Ik dacht eerst alles zien en dan geloven. Maar prima prijzen, snel en de gekochte artikelen zijn echt, eerlijk en heerlijk!

• Ik ben: Eerste keer klant

As always, great selection, great price

Next day delivery as always! The selection of top quality products is exception in Rums and Cognac and this wine selection was perfect.

Zeer betrouwbaar adres

Alles verliep volgens het boekje, - snelle levering en perfect verpakt.

Duidelijke site!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs,erg goed verpakt en snel verzonden.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Ik ben zeer tevreden over hoe snel ik de goederen heb ontvangen. De goederen waren goed verpakt, zodat er geen schade kon optreden. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

• Ik ben: N.v.t.

Super aanbieding

Super aanbieding, de producten worden zeer netjes en snel geleverd

Prima leverancier

De prijzen zijn ok en er wordt heel snel geleverd. Super webshop.

Vlotte levering

Krijg precies wat ik besteld heb, alleen zou het in een kleinere doos kunnen misschien? Voor de rest alles prima.

Helemaal top!

Prima wijn, gekocht met korting. Snel bezorgd en uitstekend verpakt. Dus ik ben een zeer tevreden klant!

• Ik ben: Eerste keer klant

Top merken voor een top prijs

Op mijn bestelling van 150 euro een een kleine 60 euro uit gespaard in vergelijking tot wat ik betaal bij de traditionele slijterij.

Super opgelost. Chappo

Bezorger heeft pakket niet aan mij geleverd. En heeft zelf een handtekening gezet. Maar des ondanks hebben jullie van drankdozijn mij op nieuw een pakket gestuurd en ontvangst genomen hoe het hoort door de bezorger.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW