Perfecte service

Duidelijk website, snelle levering en vooral..goedkoper dan de in de drankwinkels.

Goed assortiment snel geleverd

Zoals gewoonlijk weer een goede fles rum besteld (the demons share 12j ) zeer tevreden over de service en prijs/kwaliteit

Altijd prima in orde

Bestellen gaat vlot en komt volgens afspraak binnen. Beschrijving producten is juist en klopt. Snelle levering

Bestelling keurig afgehandeld

Snelle en correcte afhandeling tegen redelijke prijs.

Prima geregeld

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis!! Prima verpakt, prima prijs. Nog nooit een negatieve ervaring gehad met Drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Producten top maar jammer dat twee flessen in 'n doos voor zes worden verstuurd

Ik ben heel enthousiast over deze stropen waarvan 1 passievrucht en 1 mango, ik wil graag nog van elk 4 flessen alleen graag beschaafd verpakt .

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk kiezen uit diverse producten met fijne duidelijke omschrijving. Afhandeling gaat snel en de doos bij levering zeer goed en stevig. Producten relatief snel in huis. En je wordt op de hoogte gehouden van je levering. Assortiment is goed. Maar specifieke zoek opdrachten zijn beperkt, realistisch hebben ze natuurlijk niet iedere drank variant.

Snel en netjes geleverd

Het was mijn eerste bestelling bij Drankdozijn en was ondanks de goede verhalen benieuwd of het veilig en goed verzonden zou worden, Het blijven toch (dure) flessen drank die bij vervoer kapot kunnen gaan. Niet gebeurd en ik snap ook wel waarom: de doos waarin het wordt verzonden is stevig en de flessen zitten netjes, strak ingepakt. De bestelling was compleet en kloppend, dus ik kan nu heerlijk genieten van wat mooie whisky's, whiskey's en rum.

Fantastisch bedrijf!

We hebben 12 flessen Bacardi gekocht Passion, zo lekker!! Dit is mijn vaste leverancier geworden. Snelle levering, vrijdag besteld en zaterdag in huis.. Met het warme weer konden de Buurman en ik lekker een drankje nemen.

Veel keuze snel geleverd

Veel keuze snel geleverd

Snel, goed en betaalbaar

Ruime keuze, betaalbaar en betrouwbaar. Als er soms wel iets fout gaat wordt het netjes opgelost.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Beetje onduidelijk wat ik hier beoordeel.

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Dat Klopt maar 1 product uit het assortiment (Domenis Grapp) 1 product dat ik al jaren drink (Dalwhinnie Whisky) was van dusdanige kwaliteit dat ik de neiging heb het door te spoelen. 1 product (Frapin) zoals van ouds.

Perfecte service

Ik bestel hier vaker geweldige aanbiedingen en altijd correct en direct geleverd. Ga zo door

Uistekend

Altijd snel in huis en altijd geleverd wat je besteld. Goedkoper dan in de winkel

Perfect, goed geregeld

Jammer van de verzendkosten........

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen, levering op tijd en plaats van keuze, prima product tegen een mooie prijs. Fantastische service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super service en goedkope prijzen.

Ze hebben alles in huis. Ook dingen die je in de winkel niet kunt vinden. En ook nog voor een lage prijs. Het wordt supersnel bezorgd.

Goed geregeld

Goed geregeld

• Ik ben: N.v.t.

Goede prijs en perfecte bezorging

Goede snelle levering

Het bestelde is goed verpakt en op de aangegeven tijd op de bestemming

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en bestelling was snel binnen

Zou de zolgende keer zeker weer hier bestellen.

Altijd de goedkoopste!

Mijn favoriete whisky (niet meer te betalen in de US) gaat graag mee in mijn koffer naar de States.

goed en snel

goed en betrouwbaar

• Ik ben: Vaker klant geweest

Very affordable and convenient!

Delivery always on time.

• N/A

No Nonsense

Simple website, good promotions and next day delivery. Works great as always. Very reliable.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW