Snelle service, mooie acties.

Snelle service, mooie acties.

Goed geregeld!

De eerste keer was er een fles gesneuveld bij PostNL. Netjes een week later geregeld. Al maakt PostNL er een potje van, Drankdozijn maakt het goed!

Snel en veel keus

Gevarieerd aanbod van whisky. Goede prijs kwaliteit verhouding! Snelle accurate levering.

Veel keus, goede service

Naast alle alcoholische dranken kun je ook heerlijke ranja vinden bij drankdozijn. Heerlijk om zo te drinken en voor het maken van een extra lekker kopje koffie

Niet duur en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig snelle en accurate levering

Voor een paar liefhebbers een geweldige whisky ingekocht tegen een prima prijs. Iedereen blij, en nu genieten.

Goede site ,snel bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima website met leuke aanbiedingen

Goeie website Geen poespas. Vandaag besteld morgen in huis. Leuke aanbiedingen. Ben al jaren klant.

• Ik ben: N.v.t.

S'avonds besteld , volgende dag in huis . Alles was super goed ingepakt. Goede prijs meer als goed. Volgende X zeker weer hier bestellen . Bedankt gr Soof

Goed.

Fijne service en goed product

snel en goed

hele snelle service en een mooie prijs

Goed product

Snelle en goede afhandeling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat ik nodig had heb ik kunnen bestellen. Top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snelle levering.

Verpakt in een stevige doos die ook nog eens handig in te zetten is als een verhuisdoos

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijs en prima levering !

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service met redelijke prjzen

ondanks slechte ervaring met de levering door ptt post valt drankdozijn niets te verwijten, zij leveren uitstekende service en hebben klant gerichte oplossingen

Goed en snel

Nooit eerder besteld maar netjes afgeleverd

Zoals altijd TOP!!

Al heel kang trouwe klant bij Drank Dozijn. Stroh Rum 80% is alleen bij Drank Dozijn te krijgen of in Oostenrijk zelf. Ik heb hem nog net besteld en kreeg vlak erna een mailtje dat hij al verzonden is en de volgende ochtend lag het al bij de PostNL servicepunt... hoe snel is dat?!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Zijn zeer tevreden over de keus van assortiment, de prijs en de snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heb al meedere keren een bestelling gedaan bij drankdozijn. Het wordt altijd al de volgende dag bezorgd. Als er onverhoopt iets niet klopt aan de bestelling dan wordt dit super snel en tot volle tevredenheid opgelist

Niet verder zoeken

Bij Drankdozijn altijd de beste prijs en leverring volgens afspraak.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima producten, vlotte levering, goede prijs.

Bestellen is eenvoudig, direct overzichtelijke bevestiging en enthousiaste datum van bezorging. Dat laatste kan wel eens een dagje uitlopen. Maar dan heb je ook de doos met de flessen schokvrij in foam in huis en kan het feest beginnen.

Super makkelijk

Mooi en handig zo en de prijzen zijn goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne aanbiedingen en goed assortiment

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW