Als is gewoon goed geregeld

Top levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, mooie prijzen.

Bezorgdatum niet juist

Ik ben de hele zaterdag thuis binnen gebleven omdat het bezorgt zou worden op die dag volgens jullie email. Kortom zaterdag naar de klote en het werd denk ik maandag of dinsdag bezorgt Verder was de bezorging zelf wel goed en ook goed verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en goede prijzen

De prijzen zijn bij deze webshop echt een stuk goedkoper dan bij de bekendere drankenhandels. Drankdozijn bezorgd altijd snel en het wordt in een goede stevige doos afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

hele betrouwbare betaalbare shop voor drank

Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben nog steeds heel tevreden.De producten worden met zorg ingepakt zodat er niks mee kan gebeuren en snel verstuurd. De prijzen zijn vaak lager dan in de winkel en het assortiment is heel groot .Je komt er dranken tegen die je normaal niet in de winkel ziet. Dus ik blijf hier zeker mijn dranken bestellen vanwege prijs en assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis

In Frankrijk voor het eerst kennisgemaakt met deze overheerlijke rum maar in Nederland nergens verkrijgbaar behalve bij Drankdozijn.nl

Goede afdronk

Prima whiskey

Uitstekende leveringssnelheid

Zaterdag besteld, maandag in huis. Precies zoals het hoort bij een goede online webshop!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs ruime keuze en snelle levering

Bestelde producten waren snel geleverd, helaas zat we een verkeerde fles bij. Met 1 telefoontje correcte geleverd, dus naast leuke producten ook goede oplossingen. Wij bestellen hier vaker!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede mix van gin, rum & moonshine

Ik had een diverse lading gin, rum & moonshine besteld: nog los van de snelle levering was de mix zeer goed bevallen! Er zaten weer een aantal toppers tussen!

weer tevreden !

telkens als ik iets bestel wordt het op dezelfde voortreffelijke wijze afgehandeld.

top

snel besteld snel geleverd gekregen

Prima ervaring

Alles stipt en prompt, netjes op tijd geleverd en aan een scherpe prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fijne web winkel met goede prijzen en leuke acties

Levering is over het algemeen snel in grote en degelijke doos. Goed verpakt en geen poes pas. Gevarieerd aanbod en vaak grotere flessen

• Ik ben: Vaker klant geweest

scherpe prijs en levering prime verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het bestellen ging makkelijk. Het was ook snel te vinden op de site. betalen ging net zo makkelijk al hoewel ik de verzendkosten wel hoog vond dat zou in mijn mening lager kunnen door bv ook verpakkingen in te kopen voor 2 of 4 flessen. Nu had ik een mega doos voor 2 flessen. zonde voor het milieu maar dat ik een persoonlijke visie

Snelle levering, mooie aanbiedingen

X

Snel,goed, geen poespas

Uitstekende leveringen

Inmiddels aantal keren bestellingen gedaan en nog niet teleurgesteld. Super en snel.

Snelle levering.

Goede service en snelle levering op de afgesproken tijd.

grote keus goede prijs

goed verpakt, snel en voor een goede prijs.

Redelijk

Afleveringskosten zijn veel te hoog!! Onnodig om dit op een minimaal bestel-bedrag vast te zetten. Klanten die reeds bestellingen geplaatst hebben zouden hier niet meer mee te maken moeten hebben.

Snel en tevree

Snel en tevree

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoop als je meerdere flessen koopt

Breed aanbod aan Whisky en interessante aanbiedingen. Wel rekening houden met verzendkosten.

Niets op aan te merken

Bestellen gaat makkelijk en alles snel geleverd. Enige wat minder goed ging was de bezorging maar dit was aan Post nl te wijten en niet aan drankdozijn.nl

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW