Veel keuze en een snelle levering

Veel keuze, snelle levering en een goede prijs

In een woord top

Goed assortiment, keurige prijzen, en een keurige levering. Heb inmiddels twee keer besteld en ga dit zeker vaker doen.

Top!!!

Perfect!!! Snel geleverd in perfecte conditie!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment , scherpe prijzen, goed verpakt en snel geleverd een aanrader

• Ik ben: Eerste keer klant

Great whisky selection; very good prices.

Every week great deals; very good service when required.

Top shop!!!!!!!

Drank bestellen in 1klik. Super handig, altijd op voorraad en op tijd besteld, morgen in huis.

prima webwinkel

De 5e ster komt erbij, als leveringen boven € 50 gratis zijn.

Dit is een superwinkel

Ik heb hier al vaak besteld en de service is altijd goed: mooie aanbiedingen, snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging en goede prijzen

Spreekt voor zich.

snel, correct en compleet

goed verpakt, ruime keus, snel bezorgd, goede prijs.

Levering Perfect

Makkelijk online te bestellen. Goede controle qua leeftijd..

super nette service!

Na eerdere positieve ervaring onlangs weer eens een bestelling gedaan. Helaas bleek bij het ontvangst dat deze niet helemaal compleet was aangekomen. Erg vervelend want het ging om een cadeautje. Na dit met de klantenservice opgenomen te hebben, heeft men vanuit Drankdozijn dit zodanig snel gecorrigeerd dat de bestelling als nog op tijd in mijn bezit was. Echt een super nette service! Chapeau!

Betrouwbaar en snelle levering

Zeer goede service

Netjes snel geleverd Juiste product goed verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Meestal de laagste prijs voor de fles die ik zoek.

Ik heb nog nooit problemen gehad, alles netjes afgeleverd, alleen die enorme doos als ik 3 of 4 flesjes heb besteld. Ze hebben een prima assortiment, Zijn meestal de goedkoopste en leveren lekker snel. Ze houden alleen niet zo van bomen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima selectie,goede prijs en snelle levering

Altijd goede prijs en snelle levering en uitstekende verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top levering, snel en goedkoop

Zeer tevreden met de geboden diensten. Alleen jammer dat de verpakking niet is aangepast aan het aantal flessen(te grote doos). Stukken goedkoper dan lokale slijterij. Kan per fles wel 10 euro schelen.

Altijd goed

Jammer van de verzendskosten, er zou eigenlijk gratis levering moeten zijn voor vaste klanten.

Top snelle levering

Alles perfect gelopen, doen wat ze beloven en de levering is super snel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed netjes optijd bezorgd en netjes ingepakt

• Ik ben: N.v.t.

Super service

Netjes op tijd verstuurd, en een mooie prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super prijs en de volgende dag geleverd. Top.

Mooie korting op de fles Singleton. Het prijsniveau is lager als in Duitsland, terwijl de Duitsers geen accijns hebben. De levering was uiterst vlot.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima prijs/kwaliteit en snel geleverd.

Prima prijs/kwaliteit en snel geleverd. Ik vroeg me alleen vooraf af hoe ze een fles breukvrij konden versturen maar een prachtige verzenddoos voorkomt breuk onderweg. Bedankt voor de prima service.

• Ik ben: Eerste keer klant

Correct en verantwoordelijk is mijn ervaring

U hebt mij een keer gebeld waarom ik regelmatig bepaalde dranken bestel. Mijn antwoord was, Mijn vrouw en haar vriendinnen houden van gezelligheid en daar past een drankje bij. Ik heb dat niet als bemoeizucht ervaren maar zorg. Dat zouden er meer moeten doen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is ok bezorger zeer slecht

Bestelling is goed gegaan aangegeven dat het bij de buren geleverd mocht worden (waren thuis en hebben de bezorger gezien) maar nee zou op postkantoor geleverd zijn daar 2 dagen achter elkaar geweest niks ontvangen maar dag 3 kwam de postbezorger doodleuk het paket thuis afleveren

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW