Pluspunten
Keurig netjes en veilig verpakt.
Pluspunten
Fout snel hersteld en goed afgehandeld
VerbeterpuntenInitiële zending better checken om fouten te voorkomen
Pluspunten
Snelle levering, nette prijs
Pluspunten
Alles positief, ga zo door.
VerbeterpuntenFlessen liever niet in de doos, maar dat is persoonlijk
Pluspunten
Er was iets mis gegaan bij de levering van mijn pakket door de bezorgservice. Het duurde daardoor ook wat langer. Nadat ik contact op had genomen met Drankdozijn werd alles sales nog snel geleverd en nageleverd. Hele goede service en ben zeker van plan hier weer te gaan bestellen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snelle levering! Goede prijzen!
Pluspunten
Grote keus, top prijzen, snelle levering, kortom AANRADER.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snelle levering
VerbeterpuntenNiet altijd de goedkoopste
Pluspunten
Goede prijs. Levert zoals beloofd. No nonsense.
VerbeterpuntenPrijzen kunnen volgens mij nog scherper. Liever meer korting op gin dan gratis tonic.
Ondanks dat het stevige dozen zijn, toch altijd beschadigd vooral de hoeken onderin. De bezorgers zouden er voorzichtiger mee om moeten gaan, maar die worden waarschijnlijk per pakket betaald, dus haast en gooien.
Pluspunten
Duidelijke site, goed assortiment, acceptabele prijzen. Prachtige verzend verpakking!
Pluspunten
makkelijk bestellen, vlotte levering en de aanbiedingen zijn goed.
Verbeterpuntenwat bedoel je met nazorg en garantie. bij de verkoop komt het van mij , de klant, af. Ik vind het niet zo belangrijk, als er niets gebeurd zal er niemand zeuren.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, snelle levering!
Pluspunten
Nog nooit problemen gehad. Alles wordt snel afgehandeld. Mij mening, top bedrijf.!
Pluspunten
Grote keuze en gemakkelijk online bestellen. Snelle en perfecte levering. Zeer aantrekkelijke prijzen.
Pluspunten
Redelijke prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenAlles okay
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.