Pluspunten
Cointreau bloedsinaasappel is nergens anders verkrijgbaar
VerbeterpuntenHoge bezorgkosten.
Pluspunten
Snelle levering precies ontvangen wat ik had besteld en supersnelle bezorging
VerbeterpuntenMoet per se 12 items bestellen om geen verzendkosten te hoeven betalen dat is jammer anders zou ik vaker bbestellen
iets uitgebreidere informatie en smaak-pallet omschrijving oftewel wat meer diepgang in de omschrijving van het product
Pluspunten
snel,netjes,goed verpakt.
Pluspunten
Snel en heel veel aanbiedingen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, Goede service Prijs oké
Pluspunten
Snelle, betrouwbare behandeling. Wijziging van bedrijfszijde prima en snel afgehandeld.
Pluspunten
snelle levering en bestelling goed geleverd
Verbeterpuntenprima
Iets minder grote doos gebruiken voor 6 flessen
Pluspunten
Snel en goede prijs.
Pluspunten
Snel geleverd en goed ingepakt. Positief dar er nu ook dozen zijn voor 6 flessen om op te sturen. Die zijn beter handelbaar. Positief ook dat er bij post nl punt geleverd wordt
Pluspunten
Netjes aan de bestelling iets toegevoegd waar ik later om gevraagd had en was vergeten bij de oorspronkelijke bestelling
VerbeterpuntenIndien er een actie is gebaseerd op totaalbedrag laat deze dan automatisch plaatsvinden en vraag niet om een promo code in te toetsen die je zoals ik kunt vergeten
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering, geen verzendkosten
Pluspunten
Alles top
Pluspunten
Vrijdag om 16:53u besteld, zaterdagochtend al binnen! Helemaal top!! De flessen waren goed stevig verpakt.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.