Snelle levering en zeer goed verpakt!

De bestelling werd snel geleverd in een zeer stevige doos. Het openen van de doos is ook een fijn systeem.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment, bestellen gemakkelijk, prijs goed.

Bestel al jaren bij drankdozijn, altijd goed. Een minpunt: je kan niet kiezen voor een andere pakketdienst, post nl is erg slecht op mijn locatie, zware doos gaat standaard naar post nl punt terwijl ik gewoon thuis ben!

Doen wat ze beloven

Voor een bepaalde tijd besteld, dan de volgende werkdag wordt de zending geleverd.

Kan niet beter

• Ik ben: Vaker klant geweest

The absolute best prices and shipping!

I've ordered so many times from Drankdozijn, and their prices are always the best, shipping is lightning fast and packaged very well. Selection is fantastic, although I'd love to see more Bourbons added(personal preference). My absolute favorite online store for all alcohol purchases.

• N/A

Prima en snel bezorgt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen,snelle levering altijd netjes verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke website prijs kwaliteit is redelijk

Geweldig zaak

Altijd nu besteld een dag erna al bezorgd alles netjes ingepakt perfect mijn ideale zaak om een bestelling te plaatsen ben heel blij met jullie bedankt

Een woord prima

Dat het prima afgeleverd is alleen voor 1 fles zo grote doos was wel wat overdreven

• Ik ben: Eerste keer klant

Alles perfect en op tijd afgehandeld

Alles goed afgehandeld en op tijd

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle bezorging, gemakkelijk te bestellen en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Altijd goed

Zorgeloos drank bestellen

Superb

Great service, abundance of choice. Also, next day delivery makes the whole experience so easy and pleasant.

• Ik ben: Eerste keer klant

incredible taste

A taste so sweet and comfortable that I drink on ice or mix with simple sparkling water I love it and will buy it again The bottle is big for one person...1 liter so bueno

Fast and efficient

Reliable service

snelle en goede levering

Mijn bestelling werd snel en goed afgeleverd. De prijzen zijn bij deze shop voordelig en bij 12 flessen wordt je bestelling gratis geleverd. Bestel hier al jaren en kan het iedereen die drank nodig heeft aanraden het ook te doen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is een goede leverancier

Snel bezorgd in grote dozen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snel en perfect verpakt

De zeer goed verpakte bestelling is supersnel geleverd. Echt een aanrader om bestellingen te doen

Ben al jaren tevreden.

Al mijn bestellingen de afgelopen jaren waren keurig verzorgd en op de afgesproken datum bezorgd.

Top leverancier

Gewoon even bestellen. Volgende dag in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles duidelijk als je iets besteld,goede uitleg bij iedere fles. Kreeg een keer een verkeerde fles,heb dat gemeld,en de volgende dag kwam de goede fles al,die ander mocht ik houden. Top service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze uitstekende prijzen!

Al jaren klant en nog altijd een zeer ruime keuze en scherpe prijzen. Snelle levering en ook altijd goed verpakt. Kortom alles goed!

Altijd goed

Goed verzorgd