Groot assortiment. Verzendservice snel. Goede prijzen.

Snelle levering goede prijs

Een snelle levering en een uitstekende prijs voor whisky en een groot assortiment

Snel en alles heel

Soms nog goedkoper dan dat ik helemaal naar Duitsland moet rijden.

Snelle en goede service

Hier voor de eerste keer besteld, 3 heerlijke flessen whisky besteld om het te proberen. Bushmills en Lasanta ter “vervanging” van MacAllan, goed verpakt en snel verzonden! Ga hier zeker nog een keer bestellen.

uitstekend!

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd (in sinterklaasperiode de dag na bestelling). Prima verpakt!

Duidelijke site snelle levering

Perfect delivery & Great products

The products I ordered were at the best price I could find online, packed perfectly and delivered on the estimated time. Great experience. I would highly recommend this eshop.

Kan nog beter

Beste, De keuze en de prijzen bij u zijn prima, de ‘afwerking’ toch iets minder. Wanneer ik 1 enkele fles bestel, wordt deze nog steeds in een formaat verhuisdoos verstuurd. Dit kunnen jullie beter…..

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top, goede prijs, snelle verzending

Prijs is goed, verpakking is top in orde en verzenden gaat fantastisch

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super makkelijk te bestellen en snel leverbaar. Altijd een goede service gehad tot nu toe.

Drankdozijn. Gewoon Geweldig!

Ik ben gewoon heel erg tevreden over Drankdozijn!

Snel en goed

Snel en goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Flessen komen altijd netjes en heel aan, meerderen keren besteld en nooit een probleem gehad. Bij vergelijkingen kom ik hier ook altijd het goedkoopste uit, dus dat is ook leuk voor de portemonnee.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik zou niet weten wat er verkeerd is alles goed gegaan gr mary

• Ik ben: Eerste keer klant

Topservice zoals ik van ze gewend ben

Het online bestellen gaat makkelijk. De prijzen zijn geweldig ten opzichte van de winkelprijzen. Het leveren gebeurt zoals afgesproken. Snelle, goede service zoals elke klant zou willen!

Altijd juiste prijs

Prijs… oké Verpakking… oké Op tijd geleverd… oké

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekend, snel en goedkoop.

Makkelijk bestellen, ruim assortiment. Ik woon aan de grens en dit is goedkoper dan in duitsland.

Caramelsirop twee voor de prijs van 1

Ik heb eerder twee flessen vesreld en toen die bijna leeg waren....zag ik de aanbieding en snel besteld. Vlot geleverd, keurig. We komen elkaar zeker weer tegen. Hans

Dikke prima

Ik bestel hier altijd mijn drankjes

• Ik ben: Vaker klant geweest

Steeds goede drank voor goede prijzen

De afgelopen jaren is Drankdozijn voor mij de plek om drank te bestellen. Door het grote aanbod, de scherpe prijs en de nette verzending blijf ik nog graag lang klant.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs voor mijn siropen

Ik heb monin siropen besteld. laagste prijs en fijne levering

Ruime keuze, snel geleverd

Mooi assortiment internationale en Nederlandse bieren die snel worden geleverd in een goede verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlotte levering met duidelijke factuur

Top!!

Wel een grote doos voor slechts één fles.

prachtige aanbieding

Absolut wodka voor 17,25 per liter. heel snel en netjes bezorgd en hele mooie prijs

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW