Snelle levering, heerlijk product

De Monin Vanilla Sugar Free kwam fijn op tijd aan en ik heb er al heerlijk van genoten. Niet te zoet, precies juist.

• Ik ben: Eerste keer klant

Perfecte levering in stevige doos

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestel al een aantal jaar sporadisch bij Drankdozijn. Altijd snelle levering, goeie aanbiedingen, top service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfect, kwaliteit is goed, prijzen erg laag, snelle levering

Echt een mooi bedrijf. Mooie aanbiedingen tegen erg scherpe prijzen. Levering is erg goed (snel en goed verpakt). Echt een aanrader.

Snel en goedkoop

Snelle levering, netjes en stevig verpakt en snel afgeleverd. Bij meerdere dozen wil het wel eens voorkomen dat de ene doos eerder wordt geleverd dan de andere.

Uitsstekend

Levering op tijd. Heerlijke whisky

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed geprijsd en snel geleverd

Drankdozijn heeft altijd mooie aanbiedingen en bestelling worden goed verpakt en snel bezorgd. Helemaal top!

Snel en goedkoop

Prima verpakt, snel geleverd. Breed assortiment. Goede prijzen.

Goede service. Prima geregeld alles

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi goede collectie en snel leverbaar voor ook een goede prijs.

Meer dan goede ervaringen met DrankDozijn.nl. Ik raad het ook iedereen aan. Zelfs bij vragen en of opmerkingen krijg je zeer snel reactie. Levertijden zijn ook zeer goed te noemen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment, scherpe prijzen!

Drankdozijn heeft een zeer uitgebreid assortiment en koppelt dit aan zeer scherpe prijzen. Levering gaat snel richting bezorgdienst maar die laten soms wat steekjes vallen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer breed assortiment met voor mij leuke exclusieve dranken.

Zeeg grote keuze, scherpe prijzen en een vlotte zeer correcte levering.

Echt genieten!

Mooie Whisky’s besteld, maar ook een paar flessen Chardonnay van La Garrigue Limoux Grande Réserve en dat is gewoon een feestje! De Chardonnay is zo lekker dat het onverantwoord is… om de hele fles leeg te drinken. Maar goed, dat hebben we dan ook niet gedaan.

Niet overdreven, geweldige service

Drankdozijn is echt de goedkoopste leverancier en bij een bestelling boven de € 150, = nog gratis bezorgt ook. Top zaak

Snelle levertijden

Zeer goed bevallen snel in huis

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldige keuze en goede prijzen.

Drankdozijn heeft een grote keuze aan whisky’s waarbij iedere liefhebber aan zijn trekken komt. Ook de prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goedkoop en uitstekend verpakt

Supersnelle levering, heel goed verpakt en goedkoop, goede communicatie, kan geen negatief punt noemen!

Goede service,geweldige prijs.

Wij bestellen altijd via drankdozijn. Veel beter prijs dan in de winkel en altijd op tijd bezorgd. Alleen jammer dat het in een onhandige doos is verpakt. De handvatten zitten onderaan, zodat het niet te tillen is. Vorige dozen waren veel steviger. Ook voor de bezorging is het bijna niet te doen. Vandaar geen 5 sterren.

Goed en goedkoop

Snelle en correcte levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel goede ervaring.Alles verloopt uitstekend vanaf het eerste moment dus bij de bestelling vervolgens betaling tevens de levering door Post.NL

• Ik ben: N.v.t.

Goede levering

Altijd prima afhandeling.Het zou mooi zijn dat je af en toe een kortingcodes krijgt.De verzendkosten maakt de aankoop van whisky soms lastiger om aan te schaffen daar je soms dan weer op dezelfde aanschaf prijs komt bij een andere winkel.Maar goed vaak zijn jullie in het algemeen vaker goedkoper in aanschaf.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Werd bezorgd in een mooie doos

Zeer tevreden, ruime keuze in de webwinkel, scherpe prijzen en snelle bezorging

Top bedrijf.

Uitgebreide informatie, zeer scherp geprijst en snelle levering.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW