Super goede evaringen

Vandaag besteld morgen netjes in huis. Zeer gunstige prijzen. Top bedrijf

Prijs kwaliteit

Zeer voordelig en altijd goed. Wat ze beloven komen ze na.

gewoon goed-goed gewoon

top

• Ik ben: N.v.t.

Duidelijke website, goede service. Levertijden conform afspraak

Goede service. Afspraak is afspraak. Mooie en praktische verpakking

• Ik ben: Eerste keer klant

snelle levering en mooie aanbiedingen

snelle levering en een aantal mooie whisky aanbiedingen

Deze keer minder tevreden

Zoals altijd zijn jullie snel in leveren van de bestelling. Echter, deze keer had ik geen goede ervaring met de prijs van één fles. Lekker gemaakt door de aanbieding (€ 69,95 ipv € 74,95) kocht ik o.a. een fles Edradour 12 years Caledonia Single Malt 70CL. Één week later hebben jullie de prijs dermate fors verlaagd dat die toen als basis € 64,95 had en in de aanbieding was voor € 59,95 (liefst € 10,- minder dan dat ik de week ervoor in de 'aanbieding' heb betaald). En op dit moment is de prijs zelfs € 57,95! Een verschil van € 12,-. Ik snap dat je soms iets met prijzen moet doen, maar het zou een chique gebaar zijn als je klanten die nét een paar dagen eerder een product hebben besteld tegemoet komt...

• Ik ben: Vaker klant geweest

Betrouwbare en betaalbare online drankwinkel

Ik heb een geweldige ervaring met DrankDozijn.nl. De website is gemakkelijk te gebruiken, de prijzen zijn zeer concurrerend en de levering was snel (volgende dag!) Ze hebben een enorme selectie, duidelijke informatie en betrouwbare service. Zeker aan te raden als u op zoek bent naar een betrouwbare online drankwinkel.

Verwachting vervuld

Duidelijke website met een groot assortiment. Aanbiedingen maken het extra interessant, terwijl bezorgkosten weer een stuk voordeel afsnoepen. Zending was zeer goed verpakt en snel geleverd! Afhankelijk van je wensen zeker de moeite waard.

Snelle bestelling en bezorging

Goed assortiment en prijzen en goede service

Geweldig!

Snel in huis Goede service Prijs kwaliteitsverhouding

Topie

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en knappe prijzen

Mijn bestelling was snel in huis en de prijs van mijn bestelling was goedkoper dan in de winkel.

Fantastisch zeer snelle levering in stevige doos

Fantastisch zeer snelle levering in stevige doos

Prachtig bedrijf

Prima keuze, lage prijzen, leuke aanbiedingen, in prachtige dozen verpakt, deze dozen zijn voor het milieu gemaakt. Kunnen gemakkelijk klein gemaakt worden voor de papier kliko.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prijs voor het gekozen product uiterst scherp. Levering dag na bestelling. Zeer tevreden!

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid assortiment en top levering!

Drankdozijn heeft naast lage prijzen ook een prachtig uitgebreid assortiment. Ik ben al een paar jaar klant bij Drankdozijn en heb nog geen min punten ervaren. De levering is snel, vaak de volgende dag al, en producten komen netjes aan door de stevige kartonnen dozen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging, goed verpakt en lekker product

Ik heb hier geen drank besteld maar koffiesiropen van Monin. Deze zijn hier veel beter geprijsd vooral gezien ze zo snel op zijn omdat ze gewoon te lekker zijn. De flessen waren trouwens ook super verpakt!

Correcte levering en bezorging

Positief

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Snel en redelijk betaalbaar

Een snelle en correcte levering

• Ik ben: N.v.t.

Mooie whiskey's voor mooie prijzen

Als je de prijzen vergelijkt kom je toch telkens bij Drankdozijn terecht

Een super snelle levering geweldig

Een super snelle levering geweldig

• Ik ben: N.v.t.

Super snel verzonden. Goede prijs en netjes en stevig verpakt. Aanrader.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben al jaren een tevreden klant

Het is altijd goed bij Drankdozijn. Nu heb ik recent contact gehad omdat er een favoriete wijn van ons niet meer in het assortiment zit. Allervriendelijkst telefonisch geholpen en de wijn is helaas niet meer verkrijgbaar. Dat is natuurlijk jammer maar dat kan gebeuren. Er werd me zelfs een alternatief voorgesteld; die gaan we de volgende keer maar eens proberen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW