Snel!

als altijd: snelle levering, ook van ongebruikelijke merken!

Top bezorging.

Dag na eenvoudig te plaatsen bestelling geleverd in een mooie, stevige doos. Goede prijzen.

Altijd goed

Leuke aanbiedingen ,snelle levering, groot assortiment. Ga zo door!

Altijd goed

Leuke aanbiedingen ,snelle levering, groot assortiment. Ga zo door!

Snel en goed.

Snelle en goede verzorging van een prima product voor een goede prijs.

Mooi overzichtelijk.

Een fijne webshop met prima filtergemak. Inhoudelijk prima assortiment en direct zichtbaar of het op voorraad is. Ook mooie akties met prima korting.

Prima winkel

Alles wordt goed verpakt en verstuurd

Goede prijs, snelle levering

Al vaker besteld bij drankdozijn.nl en tot nu toe áltijd snelle levering en bovendien zeer goed geprijsd. Flessen worden in een stevige herbruikbare doos aangeleverd. Wij blijven klant!

uitstekend

Goede site, goede prijzen en snel geleverd.

snelle levering keurig verpakt

Altijd goedkoper dan de rest

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goede ervaringen met dit bedrijf

Het enige dat ik zou veranderen, zijn de ‘stootkussens’ bovenop de flessen komen. Ik zou eerder kiezen voor bubbelplastic, wat gewoon bij het plasticafval kan. Dit in tegenstelling tot deze stookussens.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Compleet assortiment en een snelle levering.

Mooi compleet assortiment , prijs kwaliteit is goed. snelle levering .

geweldig

na wat problemen met post.nl ben ik super goed en geduldig geholpen door de vriendelijke dame van de klantenservice

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering, stevig en goed verpakt.

We komen steeds weer terug voor een goede fles bruine rum. Veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke prima.

Netjes geleverd. Snel en makkelijk.

Zeer snel en zeer goede verpakking

Heb gezocht naar betrouwbare drank shop en zo te zien gevonden. Binnen de beloofde tijd ontvangen in een stevige mooie doos.

Zeer snel en zeer goede verpakking

Goed geregeld

Gewoon goed.

Correcte behandeling. Lekkere drankjes.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW