TOP service en prima prijzen

Makkelijk vanuit je luie stoel bestellen. ENORM assortiment. Goed geprijsd. TOP.

Super goed bedrijf

Spullen besteld en een paar dagen later bezorgd echt top

Altijd top

Ook in drukke tijden de volgende dag allea bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede wijn voor goede prijs

De naam foet iets vreselijks vermoeden, maar Drankdozimn heeft een goed assortiment wijn. Als wittewijn liefhebber bestel ik telkens een paar mee op proef en heb zo al een aantal grote favorieten ontdekt. Meestal gaat de bezorging perfect, post.nl is niet altijd betrouwbaar maar over het geheel ben ik zeer tevree.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Volgens afspraak geleverd tegen een prima prijs.

Geweldige service

Mijn eerste bestelling bij jullie was in goede orde ontvangen en compleet.

• Ik ben: Eerste keer klant

goede prijs tot de kwaliteit van de drank Website t.a.v. betaling niet overzichtelijk

Snel en ruime keuze

Heel fijn dat er zo’n groot assortiment is. De omschrijvingen zijn erg prettig. Keurig verpakt en snel verzonden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Erg tevreden over levering verpakking duidelijkheid en orderafhandeling.

Tevreden klant alles wat ik inmiddels heb besteld was op tijd voor een goede prijs bij een duidelijke webshop. Ik ben erg tevreden.

Wát een SUPER service!!!

Bedankt!!!

Ruime keus snelle levering

Het loopt de laatste tijd iets terug qua keuzes maar over het algemeen is het aanbod redelijk tot goed De levertijd is geweldig en prijs kwaliteit geweldig

Super snelle levering

Bestel gewoon bij hun. Service en een leuke wens berichtje

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel keus en goede service

Zie bovenstaande

Snelle levering. Prijs is goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed prijs en soepel bestellen

Fijne webwinkel met een aantal goede aanbiedingen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en geld terug

Door een issue met het systeem was er 2x geld afgeschreven en kon de bestelling niet doorgezet worden. De klantenservice wist dit snel op te lossen door de bestelling door te zetten en het teveel betaalde bedrag te storneren binnen 3 werkdagen. Jammer van het systeem dat niet meewerkte maar verder prima service.

Top leverancier

Prima prijzen voor bekende merken. En snel ,veilig geleverd. Kan alleen niet met mijn Visa debitkaart van crypto.com betalen helaas.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd, fijn assortiment, goeie prijzen.

De beschrijving zegt het wel, denk ik. Ik verbaas me over het assortiment aan lekkere whiskeys. Je moet wel even aan de verzendkosten denken. Dus: voor één flesje ga je gewoon even naar de winkel, maar als je een feestje hebt of even moet inslaan, dan is DrankDozijn echt de beste webslijter.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke site, lage prijzen en goed te vergelijken

Een goede app waarin ik duidelijk mijn favorieten kan volgen in prijs en kan vergelijken. Verder om reviews van andere klanten te zien. Verder snelle service en duidelijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De beste prijzen en de beste service

Absoluut de laagste prijzen voor zover ik het internet heb afgezocht. Leveringen zitten in super verpakking! Ik ben vaste en al lang klant bij Drankdozijn. Altijd zit in de doos wat je besteld hebt. Een keer ging het fout, Fles Ketel 1 in de doos i.p.v. door mij bestelde fles. Geen probleem zonder vragen of retourzending mijn fles nageleverd. En de fles Ketel 1? Daar kon ik een liefhebber van jenever een plezier mee doen! Weer super geregeld door Drankdozijn

Drankdozijn is prima

Drankdozijn is prima behalve de bezorging van PostNL.. Laatste x ging alles fout zelf een datum gekozen is niet opkomen dagen dus weg vrije dag. Volgende dag weer s’middags thuiszitten net mail gehad dat het wat later kon worden vervolgens is het afgeleverd bij een bezorgpunt. Kon ik het als nog ophalen weer een vrije dag met wachten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Iets langer op moeten wachten door drukte met de feestdagen maar nog ruim op tijd . Goed verpakt, goede prijs.

Buitengewoon.

Doos is te groot voor 3 flessen, doos volende keer aanpassen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Super, lekker snel in huis

Bestellen en leveren zonder gedoe, doen wat ze zeggen, blij mee.

aldoor prima geweest

Mijn bestelling en af en toe assistentie is prima Gr Beer

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW