Laden reviews...
4 011 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis sont majoritairement positifs avec une livraison rapide et un large choix. Les clients apprécient des prix compétitifs et un emballage soigné. Quelques retours mentionnent des retards occasionnels, mais le service reste globalement fiable et efficace. L'expérience d'achat est perçue comme simple et satisfaisante.
Binnen 1 dag werd de heerlijke limoncello van Bongiorno bezorgd. De bestellingen worden altijd zeer netjes verpakt. Daarnaast ook nog goede prijzen.
Marco
Westbroek
Zo blij met de snelle, zorgvuldige levering. Helder en duidelijk in communicatie. Het gaat natuurlijk om de fijne flessen die komen! Geweldige producten voor een prima prijs!!!
Flo
Leiden
Bestelling goed uitgevoerd
Henk
Huizen
Snel geleverd en correct
Petra Blok-van Heijst
Hattem
Unfortunately, the gift was delivered four days after so missed to give the gift at the party, In addition, the gift box arrived damaged, as it was torn/ruptured. I am disappointed with both the late delivery and the condition of the packaging.
Beveelt niet aan
Binu Pillai
Almere
Bestellen en herhaald bestellen is super eenvoudig. Het prijsniveau is geweldig en een dag later in huis.
Aalt Bos
Lelystad
Op de site vind je een ruime keuze aan verschillende dranken voor mooie prijzen. Bij bestelling worden deze zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Regelmatig komen er leuke aanbiedingen voorbij.
Alwin
Staphorst
Makkelijk te bestellen en goede prijzen
Harm
Diepenheim
Bestel al langere tijd whisky's bij deze webwinkel en hun assortiment is reuze met duidelijke beschrijving over verschillende whisky's. Daarnaast is het bestellen gemakkelijk en de levertijd kort en wordt de whisky geleverd in een net verpakte doos.
Frank
Wormerveer
Wij zijn vooral van de Mocktails! Bijzonder veel keuze. Fijn contact ook gehad met de klantenservice!
Saskia
Montfoort
Bedrijf doet wat het beloofd. Nette vlotte levering, nette prijs
John
Heemskerk
Top service.
Natdanai
Nederland
Goedkoop en snel
Joan
Den Haag
Zeer scherp geprijsd, groot aanbod aan sterke drank - vooral whiskey.
Pavel
Almere
Mijn order kwam snel aan, maar er miste 1 fles. De uitstekende klantenservice had mij snel geholpen. Alles kwam zo uiteindelijk toch goed.
N.v.t.
Philip
Amsterdam
Bestellen en snel leveren. maar ook een op eigen verzoek met een dag vertraging.
Dick
Bornerbroek
Mijn ervaring met jullie is prima, maar de levering door Post.nl is een drama. Ze meldden vlak voordat ze er waren, dat ik niet thuis was. Volgende dag moesten wij het zelf ophalen in Mijdrecht. Doen ze vaker als ze er geen zin in hebben. Geen Post.nl meer voor mij! Zoek aub een ander! DHL is top!
Beveelt niet aan
Carla
Vinkeveen
Snelle levering, goede prijs
Erwin
Enschede
Mijn bestelde producten snel en goed ontvangen ben erg tevreden met de producten.
Dirk
Anna Paulowna
Goede en snelle service. Top leverancier
Natasja van der Heijden
Helmond
Betrouwbaar/goede bereikbaar en vlotte reactie op vragen. Stabiel drankaanbod qua soorten/kwaliteit/prijsniveau, dus prettig zken doen.
Erik
Maastricht
Verzending helemaal in orde! De whiskey is zeker het geld waard!
A.K.
Vollenhove
Scherpe prijzen en snel geleverd!
P.
Geffen
Ik had Monin siroop salted caramel en amaretto gekocht, ze smaken heerlijk en zijn goed en snel geleverd.
Jannie
Almere-Buiten
Snelle levering, goed en verzorgde verpakking en ja het bestelde product: fantastisch!!!
Janet
Haarlem