Is echt zeer snel

Bacardi scherp in prijs

Ik koop hier vaak mijn Bacardi. Bijna altijd wel in de aanbieding, dus dat is mooi.

Prima aanbieding

Helaas....speciaal aangekocht, dat het thuis geleverd zou worden. Die ochtend thuis gebleven en dan het bericht, het gaat niet lukken....... Ik kon de 12 flessen alsnog zelf bij een ophaalpunt ophalen

• Ik ben: Eerste keer klant

Goeie prijzen en snel levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goeie prijs

Ik bestel altijd mijn monin siropen bij drankdozijn. Altijd goed geprijsd en snelle levering. Helaas word het pakket altijd verstuurd als alcoholische dranken waardoor ik met levering altijd thuis moet zijn en me moet legitimeren terwijl het koffie en limonade siroepen zijn!

Snelle goede service.

Duidelijke website met leuke aanbiedingen. Levering binnen 24 uur. Zal zeker vervolg hebben.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en goede prijzen.

Goede prijs.

goede ervaring

ik denk kom laadt we eens wat bestellen , gemakkelijk . Zeer snelle en keurig verpakte levering. zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. Geen gesleep met flessen

Uitermate goede levering

Mijn eerste bestelling. Geen idee wat me er bij voor te stellen, na bestelling netjes op de hoogte gehouden van de levering en bij levering verbaasd over hoe goed alles verpakt zit. Netjes hoor!

Goed, snel en voordelig!

Goed, snel en voordelig!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eerlijke prijzen, vlotte verzending, genieten

Mooie aanbiedingen, prima ingepakte flessen en snelle leveringen.

Correct en snel sevice

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goedkoop en goed verpakt.

De titel zegt alles al eigenlijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Mooie prijzen ook

Goed bedrijf

Doen wat ze beloven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke prijzen, super snelle levering

Heel makkelijk te bestellen en snelle levering, helaas niet altijd de goedkoopste

Gewoon helemaal top

Goede aanbiedingen en snelle leveringen

Prim

Altijd goed!!

Bestellingen bij Drankdozijn worden snel geleverd en altijd topkwaliteit whisky. Aanrader!

Overweldigend!

Heerlijke robuste whisky met een fijn zoetje maar ook een stevige rokerige weelde. Door de jonge leeftijd van deze whisky blijft hij, wat mij betreft, net lang genoeg hangen en blijft het prettig drinken. Echt een aanrader als je van hoge alcohol-rokerige-stevige whishy houdt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hier moet je zijn voor goedkope drank met perfecte service

Zeer eenvoudig; zoeken, bestelling en netjes op tijd en perfect verpakt ontvangen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en vlot. Mooie aanbiedingen!

Goede ervaring!

Goed service

Good prices, excellent quality and great service

(bijna) alles klopt!

Duidelijke website, goed uitgebreid aanbod van sterke dranken met aantrekkelijke prijzen. Hele goede, stevige verpakking en snelle levering. Het wijnaanbod spreekt mij nog niet zo aan en vind ik wat overgewaardeerd. Een hoeveelheid van ten minste 12 flessen of voor een waarde van ten minste €150,- bestellen om tot gratis bezorging te komen is erg veel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede advertentie, goed product en snelle levering

levering uitstekend van een goed product.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW