Al enige tijd maken wij gebruik v/d service en aanbiedingen van Drankdozijn.nl. Bestelling en terugkoppeling dik oké. Ook de levering is prima en correct. Al met al dik tevreden. Gr. H.Slot

Geweldige webwinkel. . .

Constant aanbiedingen, snel bezorgd. Goed verpakt

Razendsnelle levering, erg indrukwekkend

Correcte afhandeling van bestelling tot levering

Heel tevreden

Dit was de 1e keer bij Drankdozijn,mede door de actie prijzen en lage prijzen. Een duidelijke website,overzichtelijk. Goede informatie mbt verzending. Werd verzonden in stevige doos. Ben tevreden.duurt wel lang eer deze bestelling op is,maar indien weer acties zijn bestel ik hier weer.

Goedkoop en goed

De prijzen zijn erg netjes en dat geldt ook voor de website, bestel en betaalproces. Als ik.dan wat negatiefs moet zeggen is het eigenlijk alleen de beoordelingen van flessen waar dan iemand alleen een cijfer achterlaat (liefst anoniem) en zonder verklaring. Dat stoort me als enige wel echt. Maar verder een echte aanrader en bestel zelf hier al vele jaren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne webshop, jammer dat de champagne niet meer goed leek.

Fijne webshop waar ik eerder graag bestelde.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Supersnelle levering en de goedkoopste prijzen wat mij betreft

• Ik ben: N.v.t.

Makkelijk en goedkoop

Altijd top verzorgd.

Snel, uitgebreid en voordelig

DrankDozijn heeft een ruim aanbod en zijn bijna altijd voordeliger dan in de winkel, zelfs als daar aanbiedingen zijn. Het gemak van niet hoeven slepen komt daar nog eens bij. Eventuele schades (1x gehad) lossen ze keurig en snel op.

super

super

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goeie kwaliteit voor een mooie prijs

Topselectie aan dranken en met actieprijzen ook echt goede drank voor je geld.

Supersnel en super voordelig

Supersnel en super voordelig!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snelle levering

Goede producten

Hele snelle levering en goede producten met een scherpe prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende service en prima prijzen

Snelle bezorging in gedegen verpakking. Producten allemaal als beschreven tegen scherpe prijzen. Top.

Snel goedkoop goede service

Ik koop al meerdere jaren bij Drankdozijn. Altijd correcte levering tegen goede prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede service en snelle levering

Als ik bestel komt de bestelling vaak de volgende dag al aan, soms een dag later. Dat is tegenwoordig een mooie score.

Goede leverantie

De drank die wij bestellen, zijn alleen bij Drankdozijn te krijgen.

Drankdozijn is oké.

Bestellen was simpel, afrekenen was simpel, probleempje (?) werd innseconden met de klantenservice (telefonisch!) geregeld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mijn bestellingen worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.

Zoals altijd perfect

Ik bestel zeer regelmatig drank bij DrankDozijn en dat is gewoon goed.

goede en snelle service

Mooie producten, goede uitleg en snelle levering

Goedkoop en goede service

Goede website Makkelijk zoeken Makkelijk te bestellen. Verschillende producten door elkaar of alle 12 het zelfde. Gratis verzendkosten. Betaling ook makkelijk en te vertrouwen. Levering tot aan de voordeur. Via track and trace te volgen. Gaat het een keer mis, ook dan een top service, wij maken hier al jaren gebruik van en zou niet meer anders willen. Ga zo door drankdozijn!!!

Alles zoals het hoort

Via iemand gewezen op het bestaan. Ik wist niet dat er ook literflessen jagertee waren en ook nog eens een stuk goedkoper. Fijn dat je alcohol nu ook voor wat schappelijke prijzen kunt kopen. Om het gratis te laten bezorgen moet je wel even investeren. Maar wat mij aangaat erg te vreden.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goeie service en snelle levering

Het online bestellen van de producten was nog nooit zo eenvoudig. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. De levering was verbazingwekkend snel, binnen enkele dagen had ik mijn bestelling al in huis. De prijzen zijn zeer concurrerend, waardoor ik flink wat geld heb bespaard. Ik ben erg tevreden over de service en zal zeker vaker bestellen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW