Ruime keuze, snelle levering en zeer scherpe prijzen

Ik heb al veel (whisky) gekocht bij drankdozijn. De keuze is enorm, de prijzen zijn altijd scherp en de levering snel. Kortom bijna alles goed, enige wat beter kan wat mij betreft is het verwijderen van whisky's die niet meer te koop zijn en ook nooit meer worden. Dat zijn er best veel op de site en dat schept soms onnodige hoop dat die nog komen. Maar verder ben ik uitermate blij met drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lekker snel geen gedoe met levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn; goed, snel en kwaliteit!

Bestel hier steeds weer vanwege het grote en diverse aanbod en de wekelijkse aanbiedingen. Levering is altijd snel en zeer goed verpakt. Nog nimmer reden voor een klacht gehad.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De beste, aan te bevelen!

Zoals altijd de voordeligste blijkt maar weer. Kan weer járen vooruit met m'n favoriete drankje Licor43 net als de vorige keer. Nu ook de variant crème brûlée geprobeerd, heerlijk over ijs in ieder geval. Bestelling was er heel snel en zeer goed verpakt. Bedankt!

TOP!!

Beter kan niet!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik had 6 flessen Monin siroop gekocht. Normaal gesproken zit dit in glazen flessen. De vanille smaak kwam in een plastic fles met een etiket wat eruit zag alsof het er even snel opgeplakt was. Ook past het Monin pompje niet op deze fles..erg jammer! Over de glazen Monin flessen ben ik zoals altijd erg tevreden. Snelle levering ook

Enkel positief

Bestel hier al een aantal jaar. Drankdozijn is niet de duurste, heeft af en toe leuke aanbiedingen en heeft altijd netjes en op tijd bezorgd.

Goed en betrouwbaar

Duidelijke website, ruime keuze, goede prijzen. Snelle levering in een stevige doos.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende leverancier van alle soorten drank

Heel goede ervaringen met Drankdozijn. Veel keus, heel goede prijzen, mooie aanbiedingen, snelle levering en de flessen worden uitstekend verpakt. Een aanrader!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Directe levering producten goedkoper dan bij andere leveranciers

Zie boven

Super goed

Deze wijn bij sushi restaurant gehad . Was zo lekker daarom maar een doos besteld.

• Ik ben: Eerste keer klant

Top, bestelproces/communicatie en bezorging zijn snel en correct gegaan.

Zie bovenstaande zin, van A tot Z meer dan tevreden

goede service

goedkoop en snelle levering

goedkoop en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snel en zeker niet te duur.

Levering super snel en zeker niet te duur bij www.drankdozijn.nl

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een prettige site en goede produkten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goede service, erg tevreden!

• Ik ben: Eerste keer klant

Al vele jaren klant. 2x/jr een bestelling sterke drank voor onszelf en de vriendenclub. Nog nooit iets fout gegaan en daarbij een stuk goedkoper dan de aanbiedingen bij de bekende slijterijen.

Ga zo door

Correcte en snelle levering

Prima levering

Nette service

snelle bezorging

Een snelle bezorging en een mooie prijs

Top voor de Nederlandse consument

Door de concurrerende prijzen, het veelzijdige aanbod en de regelmatige aanbiedingen bestel ik graag via Drankdozijn. Inmiddels is mijn verzameling rijkelijk aangevuld met de flessen die ik hier heb kunnen bestellen.

Super goed

Goede prijs en service

De bestelling wordt goed verpakt in dubbel kartonnen dozen en snel bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Niet op afgesproken datum geleverd

Ik had de bestelling vroeger gedaan om de producten op tijd binnen te hebben wat niet is gelukt. Ook een zeer matig excuus daarvoor gekregen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW