Laden reviews...
4 023 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis sont majoritairement positifs avec une livraison rapide et un large choix. Les clients apprécient des prix compétitifs et un emballage soigné. Quelques retours mentionnent des retards occasionnels, mais le service reste globalement fiable et efficace. L'expérience d'achat est perçue comme simple et satisfaisante.
Vanaf ons adres meerdere malen wat besteld en alles komt keurig verpakt en zoals vermeld op tijd bezorgd.ook word je steeds op de hoogte gehouden hoe je bestelling vorderde dus van bestelling tot levering
Lesly
Assendelft
Bestellen, afrekenen, pakket ontvangen, snelheid, prijs, alles uitstekend
Simon Sibma
Kootstertille
Heldere site. Snelle levering
Wapenveld
Positief
H
N
Als verstokte Whisky drinker zag ik een aanbieding van een Rum die me wel aansprak. Een rum die zowel op PX vaten als op Sherry vaten was gelagerd. Dos Maderas triple aged 5+5. Het resultaat is geweldig. Wat een reuk en smaak. Ik ben om en zal zeker vaker ook neuzen tussen de Rums.
Venray
Ruime keuze, vriendelijk geprijsd, eenvoudig bestelproces, vlotte levering, kortom: Top!
Klei
Drankdozijn heeft een groot assortiment, tegen een scherpe prijs. Daarnaast snel geleverd op een plaats en tijd waar het jou uitkomt. Dikke prima dus!
Bladel
Jullie leveren binnen 1 dag! De drank is altijd goed verpakt!
Cees
Almere
jochem koelewijn
BUNSCHOTEN-SPAKENBURGB
Idem
Ciska Zuur
Bilthoven
Prijs kwaliteit en service zijn goed. Uitstekende keus in kwaliteit en diversiteit
Bouk
Zaandam
Mijn bestelling ( Talisker Distillers Edition) was erg makkelijk door de duidelijke webshop. Het pakket werd erg snel bezorgd en de verpakking was zeer goed en veilig. Zelf persoonlijk koop ik mn whisky's het liefst in een winkel in de stad waar ik woon, dit is een zeer goed alternatief voor als ik een whisky niet kan kopen bij de slijterij.
William
Zaltbommel
Zeer tevreden al jaren.
Richard
Amsterdam
Snelle levering en goed verpakt, altijd super tevreden
Nina
Rijsenhout
Goede en snelle service
Willem
Den Helder
Goede webshop,duidelijk,makkelijk,goedkoop en prima service!
Gerard
Mierlo
Als zzper bestel ik regelmatig een mooie fles whisky als relatiegeschenk bij drankdozijn. Altijd een goede omschrijving zodat je weet wat je geeft in een mooie verpakking. Drankdozijn levert altijd snel met rekening in de mail voor de administratie. Opdrachtgevers blij, ik blij.. Top! Fijn zaken doen.
Rob Nijenhuis
Lunteren
Ben al jaren klant en is pas keer fout gegaan en dat is uiterst correct afgehandeld vandaar 100% tevreden!!!!!!!!!!!!!
Edmond Mure
Lieshout
top
Bart de Turck
Helmond
In de levering zat een verkeerde fles. In het weekend een mail hier over gestuurd en maandagochtend al een bericht dat de juiste fles opgestuurd zou worden en de verkeerde fles niet terug zou hoeven. Goed en snel opgelost!
Sander
Oldenzaal
als altijd: snelle levering, ook van ongebruikelijke merken!
frank
hengelo
Dag na eenvoudig te plaatsen bestelling geleverd in een mooie, stevige doos. Goede prijzen.
Bianca
Meppel
Leuke aanbiedingen ,snelle levering, groot assortiment. Ga zo door!
Annemie
Lage mierde
Leuke aanbiedingen ,snelle levering, groot assortiment. Ga zo door!
Annemie
Lage mierde
Snelle en goede verzorging van een prima product voor een goede prijs.
Jaap
Landgraaf