Gewoon top!

De bestelling verliep wederom razendsnel, evenals de aflevering, de volgende dag. Ietwat jammer dat 'mijn' Montifaud VSOP was uitverkocht op moment van bestellen.

gewoon goeie ervaring

gewoon prima, enige minpuntje is dat de foto's van de giftsets niet kloppen

Dikke voldoende.

Kan ergens alleen maar mijn complimenten geven, in de wereld waarin wij nu leven waarin alles makkelijk en snel moet zit Drankdozijn heel dicht bij perfectie, het aanbod heel uitgebreid, het bestellen ging makkelijk, het betalen evenzo en de snelheid van de levering dik boven gemiddeld, daar kunnen diverse online winkels nog heel wat van leren.

Snelle service Zeer goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel erg correct en snel geleverd. Keurig verpakt voor één dozijn flessen.

Aflevering en berichtgeving heel correct.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijzen

Na een bestelling wordt er altijd snel geleverd en als het een keer door de bezorgdienst iets niet goed gaat, wordt dit snel en adequaat opgelost.

Snel en makkelijk bestellen

Veel keuze, makkelijk bestellen en op tijd geleverd. Top winkel en uitstekende service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een goeie prijs

Zelfs in december gewoon netjes op tijd geleverd via postnl. Groot assortiment aan high end sterke drank. Top. Wijn nog niet geprobeerd

Leveren direct, scherpe prijzen

Bestel altijd bij drankdozijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede prijs, snelle levering en hele goede service !!

Ik bestel bij Drankdozijn.nl mijn whiskey voor de beste prijs. Ze leveren snel. En als er iets mis gaat bij de transporteur, dan lost de.klantenservice dit naar mijn volledige voldoening op !!

Prima prijzen, goede service

Zoals de introductie in 1 zin wordt gegeven. Netjes thuisgebracht in goede verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Port Charlotte: uitstekende whisky!

2 soorten whisky geleverd, waarvan de Suntory een geschenk is en dus daarover geen oordeel is te geven. Port Charlotte is mij bekend; reeds vaker besteld omdat deze whisky mij uitstekend bevalt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snelle levering

Goed assortiment

Snelle en correcte levering

Al jaren tevreden en trouwe klant ivm scherpe prijzen en goede keuze mogelijkheden

• Ik ben: Vaker klant geweest

top producten top prijzen en top levering

Ik bestel alle alcoholische producten hier. Door het grote assortiment en de goede prijzen. Werkt heel fijn. Snelle verzending en goed verpakt.

Snelle levering, fijn assortiment

Zie titel. Ook de klantenservice is dik in orde. Goede verpakking. Tnx!

goede service

goede service komt afspraken goede ervaring top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ze hebben wat ik wil, tegen een super prijs, en snel geleverd

Het vinden en bestellen van een product is makkelijk, er wordt snel geleverd en de prijs is echt zeer goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestel hier al een paar jaar. Alles wordt op tijd geleverd. Volgens mij nog geen manco of misser gehad. En de prijzen zijn een stuk gunstiger dan in de winkel.

Niet heel erg geweldig.

Nadat de levering niet was geleverd door postnl. heb ik steeds zelf contact op moeten nemen over de terug betaling. Heeft iets te lang geduurd.

• Ik ben: N.v.t.

Snelle levering, uitgebreid aanbod

Netjes op tij bezorgd, doos mag iets kleiner voor 2 flessen.

Uitstekende service

Elke keer weer bevestigen jullie een goede service en mooie aanbiedingen, ga zo door!

Super snelle levering

Snelle levering, goede prijzen. Alleen jammer van de verzendkosten ;).

Goedemorgen wijn

Uitstekend verpakt en geleverd.

super

als goed geregeld

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire