zeer groot assortiment, scherp geprijsd

tevens snelle levering

Gewoon uitstekend

Alles netjes ingepakt en bezorgd.

Right on time for party

Please bring back the old packaging method. This new box is not useful. I can't stack anything over it once opened.

• N/A

De beste online slojter

Goedkoopste en breed assortiment

Supersnelle levering

Het bestellen ging zeer makkelijk. De communicatie over het verzenden was top en de levering supersnel. Complimenten.

• Ik ben: Eerste keer klant

Keurig geregeld heel goed verpakt en snel

Ik zal hier graag nog eens bestellen. De cognac kende ik al en kan deze zeker aanbevelen een lekkere cognac voor een zeer goed prijs zowel de VS als de vsop

Prima webshop

Koop hier regelmatig mijn drank tegen scherpe prijzen een echte aanrader!

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima en snelle levering.

Gewoon uitstekend, snelle levering, en uitstekend verpakt. deze mensen weten hoe je zaken moet doen, top

Snelle levering goede prijzen

Snel geleverd en goede prijzen. Drank is naar wens.

Gewoon goed

Bestelling geplaatst, alles geleverd zoals besteld. Netjes verpakt. Ruime keuze drank.

Niet geleverd volgens planning

Bestelling werd in 2 keer geleverd, waardoor ik extra vrij moest nemen ivm legitimatie

Mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Erg tvreden over het aanbod, de prijs-kwalieit verhouing en de snelheid van de bezorging. Ga zo door!

Goede en snelle bezorging

Zoals altijd. Chapeau...!!

Snelle levering, goede prijs......en lekkere whiskey's!!

altijd correct

klopt altijd

Keurig netjes geregeld

Hebben al goede ervaringen met uw bedrijf!! Alleen heeft nu niet mijn vrouw, maar ik zelf de bestelling geplaatst! Prettige site! Keurige levering!! Mooie whiskies in het assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Best way to buy large quantities of nice tequila

I love drankdozijn.nl !! Talisker 10 year and Patron Repasado, two of my favorite and often repeated items ordered, are prime examples of how drankdozijn enables me to drink like a wealthy man even. To all my friends!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het was goedkoper dan bij de slijterij en netjes en snel bezorgd

Ruime keuze, voordelige prijs

Al meerdere keren bestellingen bij Drankdozijn gedaan. Beviel altijd goed. Tot de laatste bestelling. Helaas kregen we op het allerlaatst een bericht dat 1 fles ineens niet geleverd kon worden. En dat terwijl we al betaald hadden en een bevestiging dat de levering zou plaatsvinden. Uiteraard hebben we wel snel het geld terug gekregen, maar wel heel jammer, want als we nog een bestelling doen voor die ene fles moeten wel weer bezorgkosten betalen. Dan is het allemaal niet zo voordelig meer.

Topbedrijf.

Altijd de zendingen optijd binnen , makkelijke overzichtelijke site , goede prijzen.

Goed!

Makkelijk te bestellen,snel geleverd,goed verpakt.

Super soepel!

Snelle levering en netjes verpakt. Geen ingedeukte doppen of verweerde etiketten, maar gewoon helemaal nette producten precies zoals je ze mag verwachten.

Snelle levering!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en snelle levering

De website is overzichtelijk en geeft de eerlijke prijs! De levering geschiedt ook snel.

Altijd op tijd

Alle leveringen zijn op rijd en correct

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire