Voordelig en snel geleverd

Voordelig en snel geleverd

Snel ontvangen

Voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Zelfs tijdens de drukke feestdagen. Wauw. Super bedankt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed en goedkoop! ‘Wijnig” op aan te merken

5stars+

I ordered on Sunday and Monday at 9 am the package was delivered. Surprising. Secure packaging and exceptional products. Five stars plus!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Leuke acties en alles netjes en optijd geleverd

Veel keuze en snelle bezorging ook de aanbiedingen zijn super

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snelle levering

Zelfs voor de feestdagen in december werd er binnen twee dagen geleverd!

Netjes en snel geleverd

Overzichtelijk en goede wijn. Prima

Super vlot

Bestelling al na 1 dag binnen. Goede verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig product voor een mooie prijs en snel geleverd

Keurig product voor een mooie prijs en snel geleverd. Ook tijdens de feestdagen binnen 2 werkdagen in huis

Klote

Er zou op 29december mijn bestelling bezorgd worden maar werd pas 6 januari. Dat was kansloos want dit drank pakket was voor oud en nieuw.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jullie service is ongeevenaard goed

Blij met de gewrldige sevice

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik bestel altijd bij jullie. Ik ben altijd tevreden over mijn bestelling. Wordt met zorg geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Allles netjes en snel geleverd

Altijd snel

De bestelling is er altijd binnen 24 uur en kloppend en goed verpakt. Ook de prijs is goed in vergelijking met de winkel.

TOP

Fantastische winkel, zeer snelle levering, lage prijzen en zéér goed, veilig verpakt én bezorgd, TOP.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd mooie aanbiedingen en bezorgt snel

Er zijn altijd mooie aanbiedingen en wanneer je deze plaatst wordt het ook altijd netjes en snel bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede organisatie. Besteld, niet duur en snelle bezorging

Petfect

Precies op tijd

Geweldige winkel, Professioneel, Snel en goedkoop

Wat een ondekking, scheelt veel geld en ze leveren super snel! En een mega groot aanbod.

Best tevree.... maar.

Over het algemeen best tevreden, mooie prijzen en mooie flessen, verzenden gaat ook vlot. Toch ook enige kritiek puntjes; 1e;. is de verpakking. Bij 1 fles wordt het verpakt in een doos voor 6.. ipv doos voor 1. Niet erg milieuvriendelijk. 2e.; lijkt dat de staffel coupons er uit zijn, dit was leuke aanmoediging om snel weer te bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service en mooie prijzen.

Ik maak veel mond op mond reclame voor de goede service en de mooie prijzen, scheelt veel met de winkel.

Super prijzen

Perfect op tijd en de juiste producten.

• Ik ben: N.v.t.

Top service!

Snelle aflevering, klantvriendelijk, betaalbaar prijs. Ben super blij met mijn bestelling. Aanrader!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.