Altijd tevreden

Vaker besteld en altijd tevreden met hun service

Prima en snelle bezorging

Snel bezorgd en goed verpakt

Prima verzending

Ik zou het wel graag beter vinden als één fles in een kleine verpakking zou zitten,en graag zonder reclame drankdozijn. Gr. Wik

Alles heel goed geregeld

Prijs en kwaliteit zeer goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Top whisky’s voor prima prijzen..!

Ik maak als whisky drinker vaak gebruik van de aanbiedingen, topmerken voor hele mooie prijzen, ben er eerlijk gezegd nog nooit goedkoper tegen gekomen. De levering is altijd super snel!!!

fijne website Ruime keuze Veel aanbiedingen Goed verpakt verzonden

Good prices

use these guys a lot now, there prices are sometimes cheaper than wholesale so makes a big difference for a small business

Goedkoper als in n dranken winkel

Goedkoper als in n dranken winkel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goed Aanbieding zijn Altijd goedkoper niet verder kijken. De verpakking is geweldig sterk maak je geen zorgen dat er iets stuk gaat.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is een bedrijf.

Drankdozijn is al jaren een goede plek om voor weinig een goede fles te scoren - maar zeker tijdens de whiskyhype van de afgelopen jaren laat het zn commerciele kantjes zien. Neem het op AI-gebaseerde 'Premium' systeem, waar klanten die meer bestellen voorrang krijgen op gewilde flessen. Het voelt voor mij een beetje te gladjes, te amerikaans. Whatever, het gros van de mensen hier zal gewoon prima lui zijn, de keuze is reuze, en je kan hier prima slagen - ik mis gewoon de gezelligheid.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering tegen goede prijs

Ik bestel regelmatig en heb alleen maar positieve ervaringen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Volgens jullie side kwam wat he besteld,de volgende dag,dat vindt ik heel goed,maar door problemen met de bezorging van post.nl kwam de bestelling vrijdag pas en dan moest ik het ook nog zelf ophalen

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpste prijs, razendsnelle levering!

Al vaker besteld bij drankdozijn, altijd scherpe prijzen en correcte levering in een sterke beschermende doos. Laatste keer idem, en zelfs zo snel dat ik ervan opkeek: rond half 9 in de avond besteld en de volgende middag al binnen!

Zoals altijd

Prima geregeld zoals altijd, Blijf daarom bestellen.

Snel

Zin in een borrel? Bestel, goede tips op de site leuke prijs, dag erna al in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Weer top bezorgd en snel

Gewoon uitstekend

Mooie whisky’s voor een goede prijs en snelle service

Geweldig!

Nvt

Gewoon de goedkoopste

Zijn lekker goedkoop en zeer snelle levering.

Goede prijs snelle service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima zaak en snelle bezorging , top

Prima prijs en vlotte levering

Prima prijs en vlotte levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, snel bezorgd en super stevige dozen waarin de flessen worden verstuurd.

Top webwinkel!

Groot assortiment met scherpe prijzen en snelle service. Al vaak besteld en zal dit ook blijven doen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.