Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering

Voordelig en snel!

Er gaat nooit wat mis wat natuurlijk erg fijn is!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service… enn snel geleverd

S avonds besteld en de volgende dag al thuis… topservice

goede prijs snel geleverd

zeer goede prijs snelle levering in mooie stevige dozen

Fijne levering

En hele goede aanbiedingen bij hun .

Altijd prompt geleverd

Als ik bestel, ook al is het laat in de middag, is het de volgende ochtend in huis.

Superrrrrr

S,avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. En dat in de drukke December maand.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoper dan bij de slijterij waar ik normaal dit koop

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen en al de volgende dag bezorgd. Als post. Nl zijn werk goed doet.

Goed bevallen.

Mijn eerste bestelling is goed bevallen. Ook de mogelijkheid op een zaterdag te laten leveren is top.

Wat een assortiment

Zeer tevreden over het ruime assortiment gedestilleerd. Bovendien zorgvuldig verpakt én tijdig bezorgd.

Geweldig webshop

Geweldig webshop met een heel groot assortiment en scherpe prijzen . Snelle verzending al met al een aanrader A ++++

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goed verpakt, kleine prijzen

SUPER

na telefonisch contact kon ik iets meer bestellen super opgelost

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top , snel en netjes geleverd

Snelle en zeer nette levering.

Goede prijzen

Goede aanbiedingen, heel veel keuze en top levering! Snel en heel goed verpakt!

Snel en betaalbaar

Goede aanbiedingen en supersnel geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijs en supersnelle service!

Scherpe prijs en supersnelle service

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle en goed verpakte levering Helaas was de service van de leverancier slecht ( PostNL) Zou aan de deur zijn geweest terwijl dat niet gebeurd was Ik was thuis Nu moest ik het gaan halen bij een ophaal punt

Super Service , Super Snel

Top ervaring , snelle reactie op mail en product keurig volgende dag in huis . Aanrader !

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel goedkoper dan in de plaatselijke slijterij en netjes op tijd geleverd

Goedkoop en snelle levering

Uitstekende service

Uitermate snel. Eerste keer maar zeker niet de laatste.

Erg lekker

De basistoon van sinaasappel is aanwezig. Maar de zware basiszoetheid van de Cabernet Sauvignon is te proeven. Een vleugje vanille en granen met geroosterde tonen.Lichte zuurgraad van wilde bessen smaak met een romige afdronk.Heerlijk hout met een lichte kruidigheid. Veel zoetigheid Honing en wilde bessen. Erg lekker

Drankdozijn kan ik aanraden

Prima prijzen en altijd snelle Levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Solide eerste ervaring met het bestellen bij Drankdozijn.nl. Alle flessen waren netjes verzonden in een stevige, schokabsorberende kartonnen doos. Daarnaast had ik het gelijk de volgende dag in huis. Het gemak in combinatie met de aantrekkelijke prijzen zal ervoor zorgen dat ik vaker gebruik ga maken van Drankdozijn.nl

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.