Alles perfect gegaan!

We bestellen regelmatig via de site, gaat altijd perfect!!

Super snel

Super snel komen hun belooft naar

Correcte levering

Prima, maar opnieuw in een te grote doos. Echt verspilling. Heb dat al vaker opgemerkt!

Goed en snel

Wordt goed verpakt verzonden, snel bezorgd.

Prijs kwaliteit is prima

Bezorgtijd klopte niet (4 uur eerder)waardoor ik het net zo goed zelf bij de gall kan halen

Goed geregeld

Besteld en goed geleverd. Top service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes volgens afspraak bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duurde 4 ipv volgende dag dat de drank aankwam.

Ik heb juist besteld bij een winkel die volgende dag levert zodat ik de drank op tijd zou krijgen. Pas na 4 dagen kon ik de drank ophalen. Erg teleurstellend. En de drank kwam aan na het feest uiteraard. Dus hier "snel" bestellen is een illusie.

Tevreden!

Ik bestel hier al meerdere jaren, nooit problemen geweest. Beste prijzen voor rum in NL. Tevreden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Er altijd van op aan kunnen is top

Diversen malen wat besteld, altijd op tijd en betrouwbaar, daarbij de messcherpe prijzen wat wil je nog meer!!!!

goede prijsaanbiedingen

Drankdozijn is , met aanbiedingen, een stuk goedkoper dan de slijterij. Bestellen gaast gemakkelijk en leveren gebeurt snel en bestelling is gemakkelijk te volgen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede, overzichtelijke site en voordelige prijzen

Site is overzichtelijk en makkelijk je favoriete drank te vinden. Verder voordelige prijzen.

Altijd keurig verzorgd.

Ik bestel regelmatig en ben zeer tevreden, het gaat altijd goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordelig, snel en een goede service.

Van bestelling tot levering gaat prima!

Grandioos

Fijne site. Makkelijk te bestellen. Duidelijkheid over te betalen bedrag. Correcte bezorging.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mijn drankjes voor een betere prijs, snel geleverd aan huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke aanbiedingen, vlotte levering, helemaal tevreden

Prima ervaring en service

Zeer goede service. Het pakket was in eerste instantie bij de transporteur zoekgeraakt. De klantenservice heeft alles in het werk gesteld om mij op tijd een nieuw pakket te sturen. HULDE! Daarbij komt dat de prijzen en aanbiedingen ook nog eens gunstig geprijsd zijn! Daarom was ik al veel eerder klant geworden

Een zeer tevreden klant.

* Makkelijke website * Ruim assortiment * Lagere prijzen dan elders * Goed verpakt * Snelle levering Hier ga ik zeker vaker bestellen

Oke

Oke

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kreeg wat ik wilde, zeer snel

De bestelling werd zeer snel geleverd, en ik kon de voortgang van de bestelling goed volgen.

Erg tevreden

Mijn likeur werd snel geleverd en was super goed verpakt tegen het breken.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooi assortiment en top klantenservice!

Ik slaag altijd voor mijn favoriete likeuren. Dit voor een scherpe prijs. Ik had per abuis een verkeerd afleveradres opgegeven en merkte dit pas twee in het weekend voor levering op. De mail die ik hierover stuurde werd opgemerkt voor openingstijden van de klantenservice en het adres werd aangepast. Bijzonder tevreden!

Alles top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed adres met correcte afhandeling tegen redelijke ptijzen

Mooie rijpe Valpolicella, kersen , pruim

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.