Altijd correct en snel afgeleverd

Altijd correct en snel afgeleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede levering gehad

Zeer smaakvol

Al 5 jaar hetzelfde recept :)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen op de site. Mooie aanbiedingen. Snelle levering en afhandeling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs, en levering volgens afspraak.....op tijd!

Al positief.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoeken op naam en bestellen maar

Hier kopen we vaker

Leuke aanbieding, verzenden en bezorgen was erg snel en goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Dit keer heb ik helaas haast een week moeten wachten op de bezorger. Daar kan drankdozijn niks aan doen. Want hun zijn snel en duidelijk op hun site. Krijg gelijk je nota overzichtt waar alles duidelijk op staat.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden met accurate afhandeling en snelle levering.

Zeer tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes geleverd binnen 1 dag.

Super!!!

I like!!!

Etiket beschadigd

Het etiket op de fles was beschadigd. Wat erg spijtig is aangezien dit een cadeau was.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen en toezeggingen die ze waar maken

In één woord: geweldig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd geweldige prijzen en snelle levering.

Wij bestellen al jaren bij drankdozijn. Prijzen en levering altijd zeer goed. Nooit problemen.

Snelle verzending

Nette prijs, snelle verzending. Enige punt om te melden is dat voor 3 flessen wel een erg grote doos werd gebruikt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreide collectie, snel geleverd met goede service

Mooie uitgebreide collectie. Tegen scherpe prijzen. Zet daarbij de interessante aanbiedingen en er is voor ieder meer dan genoeg keus met een goede prijs/kwaliteit garantie. Snelle levering met optie voor andere tijdstippen. Enige minpunt dat ik kan verzinnen is bv 2 flessen leveren in een doos voor 6. Dat behoeft wat aandacht vind ik. Verder ben ik zéér tevreden over de aervice die geleverd wordt. 10 out of 10.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijzen voor goede whisky

Prima webshop waar goedgeprijsde dranken te verkrijgen zijn.

Zeer tevreden!

De prijs van het product was eerlijk geprijst en het was precies het product zoals omschreven (in mooie geschenk doos). Het was ook zeer netjes en goed ingepakt voor verzending. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen in de toekomst.

• Ik ben: Eerste keer klant

top in verpakking en service

bestel een doos endeze is prima verpakt en vlot geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede service. Toch zou het wel netjes zijn,als vaste klant een keer een leuke/lekkere attentie zou mogen ontvangen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging en goede prijs

Fijne webwinkel met goede prijzen. Jammer van de verzendkosten. Zonder de verzendkosten zou ik eerder een bestelling plaatsen

snelle levering, interessante prijzen

snelle levering, interessante prijzen

Perfectomundo..

Snel en goed verpakt !!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Megastrakke prijzen en snel in huis

De prijzen die je hier krijgt vind je nergens. Ik zag een zeer fraaie whiskey die bij de slijten echt twee maal zoveel kost. Bizar. Ik dacht, klik hem aan, ik zie het wel. Dat was in de avond om 20:45. Later die avond kreeg ik al een verzendbewijs en de volgende dag was hij al geleverd. Echt onwijs goed. Hier ga ik zeker vaker bestellen, sorry slijters maar jullie zijn echt veel te duur met je wisky. Welkom Drankdozijn!

Snelle levering met een interessant aanbod

Snelle levering met een interessant aanbod

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.