Altijd goede service

Makkelijk bestellen en vlot geleverd Besteld betaald, gelijk bevestiging op de mail . En leuke aanbiedingen, een top bedrijf

Enorme keuze

Mijn interesse bestaat voornamelijk uit Schotse Single Malt whisky, liefst aan de goede kant van 50 euro per fles. Het assortiment van Drankdozijn biedt altijd uitkomst... en tegen scherpe prijzen. Snelle levering in prachtige en stootvaste kartonnen verpakking maakt het compleet!

Nooit Geen Problemen Gehad Klopte Altijd

Al Jaren Koop Ik Bij Drankdozijn Voordelig En Makkelijk en Prima Service

Snel, voordelig en goed

Ze komen hun woord na: ze leveren snel, tegen een goede prijs. Ik ben fan!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Competitieve prijzen gecombineerd met goede service.

Prima functionerende webshop Goede Keuze Redelijke Prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed geleverd en zeer aantrekkelijk geprijsd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd nette en snelle levering.

Mooi en uitgebreid assortiment, heel nette prijzen. Verzending top, stevige dozen.

Perfecte levering

In het verleden veel problemen gehad met levering via ptt postnl Deze keer ging alles perfect

Parfait

Envoie rapide , tres sérieux, je recommande

• N/A

Makkelijk en snel

Ik ben bij drankdozijn terecht gekomen omdat de limoncello die we graag drinken bij andere winkels rond de 20 euro per fles lag en hier 11 euro per fles. Dus vandaar dat we hier nu één keer hebben besteld. Levering was vrij snel binnen een week was het binnen. Doos waarin de flessen verzonden werden was goed ingericht om flessen te versturen en heel aan te laten komen.

Het is altijd goed

Het is gemakkelijk

Goede prijs I

Goede whisky's voor een goede prijs en zeer vlotte levering en zeer netjes verpakt

Afgeleverd volgens afspraak.

En keurig verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel bezorgd en goed verpakt Super in één woord

Seer goed

Goed assortment en perfecte. levering9

Overzichtelijk

Altijd keurig op tijd bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik bestel zo nu en dan bij drankdozijn. De Bumba rum is voor een perfecte prijs te koop en scheelt behoorlijk met de prijs in de winkel. Bestelling wordt snel en zeer netjes geleverd. Tevreden klant dus.

Lekkerrrrrrrr

Een heerlijke whiskey voor een prima prijs. Na bestellen lekker snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestel vaker bij Drankdozijn en altijd topie, altijd op tijd geleverd en de prijzen zijn goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen, scherp geprijst. Levering is snel en goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Eenvoudig bestellen, prima website, geweldige prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top winkel met scherpe prijzen

Goed georganiseerd, snelle levering en scherp geprijsd.

Prima website

Hele fijne website met leuke acties en snelle keurige levering .Gewoon top bedrijf.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en goede prijs

Snel en goed product voor een prima prijs

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.