Vaak goedkoper, maar zeker niet altijd.

Ik bestel hier al jaren en ben erg tevreden over het geleverde. Vaak zijn de artikelen mooi geprijsd maar laatst viel mij op dat vooral met sommige speciale biertjes de prijs iets hoger ligt dan ergens anders. Jammer voor mij want lust die graag en bestel het liefst alles op 1 plek.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles netjes en stevig verstuurd Snelle levering en goede prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Supergoede prijs en snelle levering!

We hebben voor een hele goede prijs drank en tonic gekocht. Bestellen is makkelijk en alles wordt altijd heel snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Supersnel geleverd

Bestel nu al jaren hier mijn sterke drank. Overzichtelijk en Goedkoop!

Nette prijzen , snel geleverd

Perfect geregeld

Alles makkelijk te bestellen en afgeleverd op de afgesproken tijd, in ee woord perfect

Snelle en fijne service

De bestelling is goed verpakt, snel geleverd en ik ben netjes op de hoogte gehouden. Heel fijn!

Top service!

gemakkelijk bestellen, (te) veel keuze!

Iets later bezorgd..

Maar geen enkel probleem, prima support gekregen vd site!

Snelle en goede levering

Wij hebben verschillende smaken gekocht en zijn nog maar met de 2e bezig

Snelle levering, goed verpakt

Doen wat ze beloven.

Van rappemans bezorgd. Leuke prijzen en 'n groot assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus, snel geleverd.

Er was een ruime keus en de bestelling werd snel geleverd. Ook de prijs is oké!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijzen

Bij Drankdozijn betaal je een stuk minder voor dezelfde flessen bij Gall. Hierdoor heb ik mijn klantenpas ook opgezegd bij Gall. Zelfs met afleverkosten ben ik goedkoper uit.

• Ik ben: N.v.t.

Uitstekend aanbod en goede prijzen

Ik bestel al een aantal jaar hier en dan meestal in wat grotere hoeveelheden. Het aanbod en de prijzen zijn allebei goed. Aanrader!

Heerlijke zuidelijke wijn

Ik heb deze wijn al meerdere malen besteld. Het is een smaakvolle, krachtige maar ook zachte wijn met een klein zoetje. Ik vind hem heerlijk!

alles oke

prima en snel geleverd

goedkoop en snelle levering

snelle levering en zelf je tijd bepalen .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Niet meteen naar het ophaalpunt gegaan

Duurde langer omdat hij 2 x langs gekomen was terwijl ik meteen had ingevuld dat ik het pakket ophaal bij ophaalpunt tevens nog naar de verkeerde

• Ik ben: N.v.t.

Altijd goede service ,snelle levering.

Te lekker

Ik erg weinig verstand van alcoholische dranken alcoholisten zijn vaak dakloos. In de Kempen zijn de mensen erg alert op alkohol drinken. Alkohol geeft een nep geluksgevoel. Ik woon in sociale huurwoning en daar mag je niet drinken. Bij too good to go hadden ze bier over de datum en nog een bierpakket in de aanbieding zo ben ik ermee in aanraking gekomen. Anders wordt het weggegooid. De eerste keren spoelde ik het door de wc. Ik voel me machteloos. Ik drink het in mijn eentje. Ik was een eenvoudige brandhout zager. Ik weet ook niet alles. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd groeten van mathee

Drankdozijn top

Zeer enthousiast over Drankdozijn, assortiment, prijsstelling en levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Supersnel geleverd en goed verpakt

Goede service en redelijke prijzen

Alles perfect!

Goede levering. Goede prijs. Goede communicatie. Ga zeker vaker bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd netjes verpakt en tijdig geleverd

Altijd al tevreden geweest over de service en het nakomen van afspraken.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.