Snel in huis.

Vlotte verwerking en bezorging.

Uiterst betrouwbaar

Groot assortiment aan whiskey met meer dan uitstekende aanbiedingen in elk segment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en heel goed verpakt

Snelle levering en heel degelijk verpakt in een half dozijn doos.

Snelle en goede levering

Na het bestellen via de site wordt de bestelling keurig op tijd en snel geleverd

Superfijne online shop

Fijne online winkel met goede prijzen en leuke aanbiedingen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoper dan elders en snel in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik ben heel blij... Goeie prijs... Snel bezorgd...

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoop, snel en veel keuze

Ik bekijk vaak de deals van de week en ik ben zeer tevreden met de breedte van het assortiment, de snelheid van de bestelling en vooral de prijs ik vergelijkinh tot andere slijterijen. Ik koop vooral whisky's en drank voor cocktails.

Makkelijk en snel

De keuze was makkelijk gemaakt, het was op voorraad en snel leverbaar. Keurig en zorgvuldig ingepakt heb ik mijn bestelling ontvangen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Het bestellen is eenvoudig en goed afgehandeld

Héérlijk

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat je zoekt is te vinden bij drankdozijn

Wij zoeken voornamelijk naar de peated whisky's. Maar ook andere merken en soorten te vinden die de slijter niet in zijn assortiment heeft. Mooie aanbiedingen, stevige verpakking waardoor je drank heel aankomt! Vandaag besteld, onder normale omstandigheden de volgende dag ontvangen. Dus als je wat speciaals zoekt en goed, betrouwbare service wilt ben je echt aan het goede adres.

Toppers

Altijd snel geleverd en goed geprijsd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Na bestelling snel geleverd tegen een goede prijs

Na het bestellen in de avond werd de bestelling de volgende dag geleverd. Een keurige, stevige verpakking zodat de inhoud niet beschadigd wordt. De prijs van de producten is concurrerend tov de markt

Probleemloos n snel

Simpele bestelmethode op overzichtelijke bestelpagina. Zeer concurrerende prijzen en supersnel geleverd. Een aanrader met een probleemloze procedure.

Betrouwbare levering

Groot assortiment en goede prijzen. Ben al jaren klant tot volle tevredenheid. Zeker aan te bevelen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prachtig assortiment en mooie prijzen

Ik was op zoek naar een bepaalde soort whisky en vond die bij Drankdozijn. En voor een betaalbare prijs. Toen ook verder gaan zoeken. Heel blij mee. Ook met de prima service. Duidelijke informatie over tijd van bezorgen. Daarin ook ruime keus van tijd. Heel tevreden!

Snel en redelijke prijs

Communicatie goed, snelle levering (post werkte alleen niet erg mee) fijne site, goede prijs verhouding.

Goede aanbiedingen

Als verzamelaar vaak goede aanbiedingen. Bestelling gaat vlot en met een account heel gemakkelijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede service doen wat ze beloven, niks op aan te merken

alles top

• Ik ben: N.v.t.

Fijn bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf. Leveren snel, goed verpakt, met prima prijzen en een ruim assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Dus snelle levering en een mooie prijs voor de artikelen. En een zeer stevige verpakking. Ook verloop wordt order wordt steeds doorgegeven.

Snel

En lekker

• Ik ben: N.v.t.

Goede en snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

doen wat je zegt en beloofd

wat n genot om via online je whisky te bestellen. en wat voor een. je gaat toch uit van wat er geschreven staat dat dit overeenkomt met de geleverd fles. en jahoor het klopt als n bus.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.