Nee gewoon goede service en bezorging

Perfect ontvangen

Snel en in goede conditie ontvangen. Perfect verpakket en in de opgegeven tijd geleverd. Van A tot Z prima dus.

Goed en snel

Een ruime sortering voor een goede prijs en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed verpakt ontvangen en snel

Voor de eerste keer besteld. Laten afleveren op een afhaalpunt. Bestelling was goed verpakt in een stevige doos.

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen, snelle levering en goed verpakt! (Alleen de persoonlijke tekst mogen jullie wel wat groter op de verpakken drukken :) )

geweldige snelle levering

prima eerste bestelling doorsnelle levering zal ik hier vaker gebruik van maken

Hellemaal top!

Mooie prijs, prima actie, vlot besteld en snel geleverd! Zo hoort het!

Doet wat het beloofd

Prijs en service prima

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, ruim assortiment voor scherpe prijzen

Al meerdere keren besteld, altijd goed. Alleen de afleverdatum komt vaak niet overeen met het in geplande. Ik laar daarom niet meer op t huisadres afleveren, maar op een afhaalpunt waar je makkelijk met de auto kan komen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi, ruim assortiment en prima levering

Het was de eerste keer dat ik bij DrankDozijn online bestelde. Het was gelijk een prima ervaring. De levering was snel en veilig door de handtekening. Ik ga vaker (cadeautjes) bij jullie bestellen! Dank!

Goede ervaringen!

Naar aanleiding van voorgaande reviews qua snelle levering en betrouwbaarheid, sluit ik mij volledig bij aan.

• Ik ben: N.v.t.

Fantastische eerste ervaring

Makkelijk besteld, nette prijzen en heel netjes en snel geleverd. Bedankt hiervoor!

• Ik ben: Eerste keer klant

Fantastisch! Order heel keurig afgeleverd! Een tien!!

Minin in de latte maccchiat o is een aanrader!!

Prima aanbiedingen

Prima aanbiedingen en snellen goed verpakte service en als er iets niet goed gaat is deze partij heel gemakkelijk te bereiken en wordt het opgelost !

• Ik ben: Vaker klant geweest

Breed assortiment en mooie prijzen

Van de whiskey ben ik niet echt, wel van de jenever. En daarvoor biedt Drankdozijn een mooi en breed assortiment voor bodemprijzen. Zeker als het om aanbiedingen gaat. Vlotte bestelmethode en snelle levering.

Perfecte ervaring

Gemakkelijk bestellen, netjes ingepakt en bezorgd op de dag die is aangegeven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd voor een super prijs.

Volgende dag geleverd en altijd voor een prachtige prijs. Op deze manier bij aankoop twee flessen er vergeleken met de winkel één voor niets.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi assortiment snel en keurig verpakt verzonden

Eigenlijk heel eenvoudig: Mooi assortiment Mooie Prijs Snelle verzending Goed verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

I’m very pleased with Drankdozijn.nl. Great prices, wide variety of items, and excellent delivery.

They have almost every drink you could want, at very good prices.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik bestel altijd bij drankdozijn! Alles wordt netjes en goed ingepakt bezorgd.

geweldig!

Super bedrijf

Prima , goede prijzen

Paar keer besteld, vaak leuke aanbiedingen, wordt netjes en snel geleverd . Helaas franco levering wel bij groot bedrag.

Heel prettig.

Prettige website. Makkelijk om te bestellen. Grote keus.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, snelle levering.

Meerdere malen een bestelling geplaatst, altijd goed.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.