Laden reviews...
3.985 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews zijn positief met veel nadruk op snelle levering en een ruim aanbod. Klanten prijzen vaak de scherpe prijzen en de goede verpakking. Sommige berichten vermelden incidentele leveringsvertragingen, maar dit komt vaak weer goed. Al met al wordt de service als betrouwbaar en voordelig ervaren.
Makkelijk en duidelijk site
Patty Vieveen
Voorburg
Helemaal top, altijd
Paul Elferink
Amsterdam
Prima assortiment en prijs kwaliteit verhouding
Daniël Van Dijken
EMMER-COMPASCUUM
Ik had 6 flessen van 0,75Cl in een belachelijke doos zo groot dat er wel 12 flessen in pasten. Doosje wijn is de helft zo groot met dezelfde hoeveelheid flessrn.
Wouter
Klundert
Zeer zeker aanbevolen
Peter
Soest
Duidelijke site met veel keuzemogelijkheden. Het bestellen is heel simpel. De flessen waren erg goed verpakt!
Dick Luikenaar
OOSTEREND NH
Van begin tot het eind goede verzending.
Babs
Reuver
Delivery absolutely as promised!
N/A
FC Maree
BLOUBERGRANT
eigenlijk een prima toko, scherpe prijzen, veel keus en perfect verpakt. Kleine kanttekening: de toezegging morgen bezorgd is niet altijd juist.
Niels Tewis
ANDIJK
Duidelijke communicatie en snelle verwerking van de bestelling. Tegen een scherpe prijs
Jan
Lelystad
Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Duidelijke communicatie. Concurerende prijs.
Helena
Groningen
Altijd goede aanbiedingen en grote keus. Snelle bezorging is een gewoonte.
John
Terneuzen
Enorme keus , goede prijs snel geleverd en goed verpakt
Pim Schram
Leimuiden
Ik bestel graag bij Drankdozijn. Goede aanbiedingen en keurig verpakt. Alleen hadden ze de bestelling bij een Post NL bezorgpunt gebracht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling , want ik bestel bij jullie , met vermelding van bezorgadres , zodat ik er zelf niet mee hoef te sjouwen. Niet jullie fout, maar wel vervelend.
Grietje
Leeuwarden
Klaasjan
Urk
Zoals bij eerdere bestellingen prima!!
Jo Laat
UDENHOUT
Goed ,snel
Mosy
Bussum
Prijs is voor wat ik bestel bijna altijd de laagste. Snel geleverd. En als er eens wat is? Geen probleem mijnheer kroos lossen we op. Zou het leuk vinden gezien mijn bestel verloop, dat er af en toe iets leuks in zo zetten zoals een sample of zo
Leo
Kroos
Kwaliteit
Marcel.A.G. Kersten
ELST GLD
Ik heb een flink aantal flessen gekocht die erg goed geprijst waren en het aanbod is zeer groot. De bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Ik was uitermate tevreden!
Mark
Delft
Al vaker bij drankdozijn besteld. Altijd goede levering. Netjes verpakt in goede stevige doos.
Wim
Zevenhuizen
Idem
K
Veendam
Altijd snel en correct!
Witte
Breda
Goede whisky voor en hele mooie prijs en heel snel bezorgd
Jan v E
Drenthe
Je besteld en de volgende dag geleverd. Mooie collectie en aantrekkelijke prijzen.
Rob Grevelink
Moerkapelle
DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.
Kombuisweg 12
1041 AW Amsterdam