Laden reviews...
3.893 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews zijn positief met veel nadruk op snelle levering en een ruim aanbod. Klanten prijzen vaak de scherpe prijzen en de goede verpakking. Sommige berichten vermelden incidentele leveringsvertragingen, maar dit komt vaak weer goed. Al met al wordt de service als betrouwbaar en voordelig ervaren.
Fijne omschrijvingen, leuke aanbiedingen om verschillende merken te proberen. Altijd netjes en snel geleverd
Karry
Nwrt
Positief: de snelle afwikkeling, hoge betrouwbaarheid en goed prijsstelling. Ter verbetering: geen doos voor 6 flessen gebruiken bij het verzenden van 1 fles. Ook zou een app welkom zijn, die er in het verleden wel was. Ik mis ook de trouwe klanten regeling, dat zorgt ook dat ik wat vaker naar andere aanbieders kijk
Andre
Oosterwolde
Echt een heerlijke moesserende zoete wijn
Cas
Den Helder
De bestelling smiddags ingezet en de volgende ochtend al op de stoep. Dat is natuurlijk fantastisch, tenzij je iets vergeten bent. Maar goed, daar ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor.
Henrie
Veenendaal
Leveren echt snel en relatief goedkoop. Veel teveel verpakkingsmateriaal. 1 fles wordt geleverd in een doos waar 9 of meer flessen in kunnen.
Martijn V.
Harderwijk
S'avonds om half 9 besteld en de volgende dag in huis, super en niet duur
Arjan
Venray
Ik wist niet wat mij overkwam, Binnen 24 uur stond er al een bezorgt dienst om mijn bestelling af te leveren.
E.J.Groeneveld
Poortugaal
Leveren altijd als beloofd en zijn veel voordeliger dan andere slijterijen. Verpakken ook zeer stevig!
Miranda
Dordrecht
Prijs kwaliteit verhouding is zeker goed te noemen.
Willem Duyvendijk van
Rotterdam
overzichtelijke en makkelijke site, eenvoudige bestel procedure, snelle levering volgens afspraak en dat tegen prijzen die ik nergens anders kan vinden, zeer scherp. Ik zou zeggen bestellen maar, dat doe ik dus regelmatig
Antonio
Bergen op Zoom
Goede ervaring, vooral belangrijk dat de producten netjes overkomen en de verpakking was dik in orde, mooi verpakt zelfs. Leuke deals, snelle verzending. Goede ervaring!
Mareille
Amersfoort
zoals beloofd op de site
Filip
Axel
Goede site, makkelijk te bestellen. Veel aanbiedingen en een snelle levering.
Gerben
Nieuwleusen
Goedkoopste adres voor de beste Whisky. Snelle levering
N/A
Fred
Amstelveen
Zoals gewoonlijk bestel ik mijn favoriete whiskey bij drankdozijn. Het is tot wel 30 procent goedkoper dan bij de reguliere slijterij en wordt altijd prima geleverd! Dus bestellen bij drankdozijn, dat blijft fijn!
Willem
Gouda
Arend Vrijma
Heenvliet
1 ding, mijn fles port was verwisseld met een fles limoncello. Ik vind die niet lekker masr prijs technisch bijna hetzelfde dus de moeite van het zeuren niet waard... misd hien fijn voor jullie voorraad fijn om te weten Geen port, wel een liter villa massa
Gidi
Utrecht
Uitstekende website
petra
Arnhem
Mooie prijzen scheelt heel veel met andere sites.
Nicole
Heeze
De Wisky was in een prachtige koker verpakt, en ook de verzenddoos was stevig en voorelkaar.
Trees Henricks
Amstelveen
Op zoek naar de rum die we in 2001 dronken op de Dominicaanse Republiek tijdens een familiefeest/-vakantie. De eerste slok bracht ons (zonder de vliegreis) direct weer naar het warme eiland. Top!
A3
Oploo
Ruime keuze, goede prijzen en een goede en snelle levering.
Jan
Lemmer
Snelle bezorging Netjes verpakt
Danielle
Tubbergen
Prima website. Snelle en goede levering. Zeer netjes verpakt in goed stevige dozen.
Guido
Putten
Scherpe prijzen en snelle levering! Top service!
Mark Steenbrugge
Purmerend
DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.
Kombuisweg 12
1041 AW Amsterdam