Precies naar mijn verwachting

Goed verpakt en een snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Producten op voorraad en snelke levering

Prima bedrijf

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd voor bodemprijzen. Heel tevreden dus!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldige levering snel en correct

Verschillende bestellingen geplaats, tot nu toe goed en snel geleverd..

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi assortiment tegen een goede prijs

Telkens weer levert Drankdozijn de bestelling snel en correct af. Het bestelde voldoet altijd aan de verwachting en is netjes ingepakt.

Lekker en snel bezorgd

Lekker biertje

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekend prijzen en snelle levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijk site, snelle levering, scherpe prijzen

Ik vind deze site een aanrader!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlotte verzending voor een goede prijs

Altijd een goede prijs, zeer vlotte verzending en goede degelijke verpakking. Whiskey's waren cadeautjes, daarom geen beoordeling van de whiskey's.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Service en goede prijzen

Bijzonder groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Mooie fles whiskey gekocht voor 60 die elders ruim 100 kost. Daarbij is de service erg goed en snelle levering.

Gemakkelijk en niet duur

Het bestellen was gemakkelijk en er werd zeer snel geleverd. De prijs ligt onder die van de detailhandel voor de wijn die wij wilden. Door wat flessen extra te bestellen hoefden we ook geen verzendkosten te betalen wat de prijs laag hield.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijzen, keurig verpakt en snel in huis!

Ik ben zeer tevreden over drankdozijn.nl Lage prijzen, keurig en snel verzonden. Goede regel ook dat wanneer je een doos vult betaal je geen verzendkosten, vul je de doos niet dan betaal je 5,95 aan verzending. Heel netjes.

Gewoon geweldig

Snel en goed geregeld en geleverd

goed, snelle levering

goed, snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

verzending met veel karton had wel wat minder gemogen. Goed op tijd, wat beloofd was

Goed verpakt en goedkoop

De levering was supersnel, goed verpakt en het was goedkoop! Deze ingrediënten bevallen mij wel. Tot de volgende bestelling!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment, mooie prijs en snel bezorgd

Ik had tijdens het stappen een heerlijke mocktail gehad. Die wilde ik namaken en Drankdozijn had alles daarvoor in huis. Daarbij had ik het ook supersnel in huis.

Snelle goede levering

Snel goed alleen 1*minder omdat ze misschien ook in kleinere dozen kunnen leveren als je maar 2 flessen besteld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk, snel en correct.

Bestellen gaat makkelijk, prijzen zijn goed en de levering is altijd snel en correct.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zorgvuldig verpakt en de volgende dag geleverd.

Prima service! De bestelling was keuring en zorgvuldig verpakt en zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Mooie prijzen en levering

Een goede ervaring met het bestellen bij drankdozijn. Snelle levering en goede prijs voor mijn whiskey.

Supersnelle levering, alles goed

‘S avonds laat besteld, volgende dag al in huis. Leuk assortiment. Prijzen vaak interessanter dan in winkels. Goede ervaring!

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitgebreid aanbod voor een goede prijs

De winkel is zeer uitgebreid en de prijzen en aanbiedingen zijn goed. De levering is snel.

prima, snel en duidelijk

goede en duidelijke comunicatie

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.