Duidelijke website zonder poespas

De site is snel en overzichtelijk. Zoeken gaat heel makkelijk. Over de scherpe prijzen hoeven we het niet te hebben. Duidelijke spelregels en supersnel bezorgd. Wel een klein beetje verwarrend wanneer je een fles uit je mandje verwijderd. Dan duurt het even voordat het mandje weer actueel is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, super degelijk verpakt!

Elke keer weer een vlotte perfecte levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, voor een mooi prijsje!

Klantvriendelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering en euro's goedkoper dan bij de reguliere slijterij!

Geweldig.

Goede service, soms goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, friot assortiment en snelle levering

Veel keuze uit het assortiment, ook speciale producten en voor een goede prijs. Levering ook top en snel.

Top bedrijf!

Zeer nette, snellen en efficiente levering. Verpakkingsmaterialen zijn geweldig!

Snel en goed

Hele snelle aflevering, prima verpakt, ben heel tevreden .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestelproces en snelle levering!

Het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen in het grote assortiment. De prijs van de artikelen is heel redelijk. De beloofde snelle levering werd niet nagekomen, maar de reden hiervan kan zijn dat er wegwerkzaamheden werden verricht in onze buurt. Drankdozijn is zeker een aanrader!

Top, bestelling was snel

Goede website en snelle levering! Goed geregeld

Snel en netjes

goede service

goede zaak om te bestellen, goed assortiment. voor mij betreft dit whisky's. en ook het gemberbier

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima, doen wat ze zeggen

Gewoon betrouwbaar en snel. Goede prijzen.

Altijd goed

Ik heb eigenlijk altijd goede ervaringen met Drankdozijn. Wel waren twee bieren verwisseld, maar dat kan gebeuren :)

goed verpakt

mooi whisky nette prijs goed voor een fijn avondje genieten merci

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt bezorgd. Top.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede webshop, correcte prijzen, supersnelle levering

Zie boven

One stop shop

snelle service, overzichtelijke site, groot aanbod

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestelling online gedaan en mooi op tijd en afgesproken dag bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel groot assortiment en goede prijzen

Veel soorten zijn echt goedkoper dan in de supermarkt en ook een heel groot assortiment. Pas een griekse liqueur mogen kopen die moeilijk te verkrijgen is, maar drankdozijn heeft het gewoon en ook voor een leuke prijs!

top

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering, goede prijzen.

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering tegen een prima prijs

Het bestelde is heel snel geleverd, heel goed ingepakt. Dat is wel veel karton voor zo'n paar flessen. Dat zou wat minder kunnen, die flessen gaan zomaar niet stuk

Op tijd

De tweede keer iets besteld. De doos was gevuld met 1 fles, plaats voor 8 flessen. En de 2e keer 2 flessen in een door voor 8 flessen. Zonde van het karton.

Voordelig en snelle levering

De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan bij de slijterij van de supermarkt. Vlotte levering aan huis, ik hoef dus ook niet sjouwen! En uitstekende en vriendelijke klantenservice!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.