Fijne whisky voor een goede prijs.

Ruime keuze aan whisky's tegen prettige prijzen. Bestelling gaat snel. Bezorging ook.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima wijn, de prijs wordt duurder in korte tijd, jammer!!

Heerlijk wijn. Mijn ervaring is dat in betrekkelijk korte tijd deze wijn duurder is geworden en ik erover nadenk of ik nog een volgende bestelling ga doen bij jullie, helaas. En ook lastig om allerlei vakjes te moeten invullen. Ik wil gewoon genieten , dus val me niet lastig hier mee

Uitstekend assortiment snelle levering

Zeer ruime keuze. Bells whisky is niet overal te koop maar is erg lekker. En dat voor een zeer scherpe prijs. Ook de levering is zeer snel en goed verpakt.

Steengoed

Zeer snelle levering en goedkope dranken

Goed en snel bezorgd

De rum werd snel geleverd, helaas zaten niet alle flessen in de originele koker. 2 zonder , 1 met koker. Desondanks is het weer genieten van de rum

• Ik ben: Eerste keer klant

Duidelijk website, goede prijzen De bestelling snel en netjes ontvangen.

supper goed

bedankt

1 fles in doos waar 9 flessen in passen.Perfekt verpakt

'Avonds besteld volgende ochtend in huis.Supersnel

Prima geregeld

Snelle bezorging, mooi assortiment.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fijne webwinkel en prima prijzen

Al vele jaren klant en nog steeds een fijne webwinkel met prima prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snel en goede prijzen.

De dag voor ons feest nog “even” een bestelling geplaatst. De ochtend erna geleverd. Heel fijn, top service.

• Ik ben: Eerste keer klant

Seedlip gin voor herhaling vatbaar

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestelling snel geleverd , ik was op zoek naar een mooie fles voor in de drank kast Deze voor een leuke prijs gevonden

Top leveransier

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn levert perfecte service!

In tijden waar je kapot gegooid wordt met legio aan webshops steekt Drankdozijn er met kop en schouders bovenuit. Ik ben al langere tijd klant bij Drankdozijn en ben buitengewoon tevreden over de structureel goed service.

Ervaren online aanbieder

Zoals altijd goede communicatie, duidelijke informatie, juiste prijzen, netjes verpakt. En goede app. Wat wel verraste was de (voor mij) nieuwe verzenddoos. Een goed ontwerp voor veilig transport en mooi om te openen. Jammer alleen dat de doos na openen niet meer echt herbruikbaar is. Is dan veel kartonafval ineens. Daarom een 8 en niet hoger.

Super blij

Super winkel Groot assortiment Zeer goede prijzenheel snel bezorg

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede levering!

Ik hou van Canadese Whisky’s, jammer dat Drankdozijn enkele whisky’s aanbiedt die al een hele tijd niet meer verkrijgbaar zijn. Bij vragen wanneer deze weer leverbaar zijn krijg je geen duidelijkheid!

Waardeloze klantenservice

Het bestellen gaat goed, en de prijzen zijn concurrerend. Echter de belofte 'voor 10 uur besteld, morgen in huis' kunnen ze niet nakomen. Ik heb op dinsdag besteld en een week later mocht ik het pakket gaan ophalen op 15 mij afstand van mijn huis. Post.nl had de zending 3 keer uitgesteld en op de dag dat het daadwerkelijk geleverd zou worden was de postbode niet eens aan huis geweest maar was de zending rechtstreeks naar een post.nl punt gestuurd op ruim 15 min afstand, terwijl er verschillende post.nl punten op paar min afstand van mijn huis liggen. Hiervoor heb ik de klantenservice benaderd voor een oplossing. Helaas zijn ze zo flexibel als een loden deur, en konden ze niets doen. Zelfs mijn voorstel om het pakket dan maar retour te laten gaan en een nieuwe zending te sturen konden ze niet doen aangezien dan eerst de andere zending retour zou moeten zijn gekomen wat weer een week zou duren. Kortom ze maken hun belofte niet waar, ze hebben de bezorgketen niet in de hand en kunnen geen oplossing en service bieden.

Perfect geregeld

Mijn bestelling werd weer correct binnen 24 uur geleverd Altijd een ruime keuze en prettig geprijsd. Ben nog steeds zeer tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top geregeld en mooie aanbiedingen

Bestelling en levering werkt soepel. Prijsstelling concurrerend. Tevreden klant.

Vlot

Mooie prijzen, snelle levering. Top

Prima.

Goede prijs en heel snel geleverd

Fantastisch, snel en effectief

Bestelling werd de volgende dag geleverd, zeer snelle levering en goede verpakking

geweldig

ik heb de beste uitlever ervaring met Drankdozijn, en zij hebben een hele goede service.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.