perfect

• Ik ben: Eerste keer klant

Heb een goede ervaring met jullie. Goede levering en verzorging van de verpakking flessen

Groot assortiment. Goede prijzen

Groot assortiment tegen goede prijzen. Snelle levering.

Mijn favoriete online slijterij

Bij Drankdozijn slaag ik altijd door het enorme assortiment en goede aanbiedingen. Helaas koop ik daardoor vaak meer dan ik van plan was :-)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijke drankjes voor een goede prijs

De rum die ik besteld heb zoals de DonPapa en de Bumbu is een explosie van smaken en toch erg zacht van smaak.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Supersnelle levering tegen scherpe prijs

Bestellingen worden supersnel geleverd. De prijzen zijn zeer concurrerend. Topbedrijf!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijs en snelle bezorging

Inkopen voor een scherpe prijs gedaan voor oud en nieuw. Dankzij de stevige doos konden de flessen tegen een stootje en de doos werd vlot bezorgd. We hebben er veel plezier van gehad.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle verzending, goed verpakt en drank voor een scherpe prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig! Zo vlak voor kerst nog!

Volop keuze, aanbiedingen en snelle service in levering. Heel fijn om alle bieren voor kerst en nieuwjaar in huis te hebben!

Netjes verpakt en bezorgd

goede service

vandaag besteld en in huis op de dag die je aangeeft, en het uit gebreide assortiment in een woord fantastich

• Ik ben: Eerste keer klant

Alle flessen waren vies en plakkerig

Werd super snel geleverd. De flessen waren dicht. Alleen waren ze allemaal vies en plakkerig.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima levering en op tijd.

Het gaat altijd goed, levering op tijd en niet duur.

Alles is Top !!!!

Zeer mooie aanbiedingen. Ook de standaard prijzen zijn lager dan bij andere slijters. Duidelijke website met gebruiksgemak en snelle levering in een uitstekende verpakking. Ga zo door !!!!!

Betrouwbaar en snel

Heel vaak de voordeligste keuze. Over mijn bestellingen wordt ik goed geïnformeerd. Daarbij worden bestellingen altijd snel en in goede orde geleverd. Hierdoor vind ik drankdozijn.nl een zeer betrouwbare leverancier.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen, snelle verzending en een overzichtelijke site.

Als whiskey liefhebber ben ik zeer te spreken over Drankdozijn. Veel whiskeys die bij niet nader genoemde andere aanbieders niet eens te krijgen zijn heeft Drankdozijn wel in het assortiment. En vrijwel alle gangbare whiskeys zijn beduidend goedkoper, zelfs als ze niet in de aanbieding zijn. Ik word vaste klant!

Snelle bezorging, goed verpakt

Vlotte levering

Snel geleverd, echter was de doos erg groot waarin die geleverd was, dit mocht wel wat kleiner.

goede prijs- kwaliteitverhouding

Correct en snel bezorgd en een goede selectie organische wijnen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd de beste aanbiedingen en acties

Vaak goedkoper dan bij de slijterij. Snelle verzending en zeer correcte klantenservice!

Uitstekend!!!!

Vlotte afhandeling. Ruimschoots op tijd binnen. Goede kwaliteit- en prijsverhouding. Uistekend verpakt. Kortom: aanbevolen.

Veel producten aantrekkelijk geprijst

Verpakt in stevige doos en snel verzonden.

• Ik ben: Eerste keer klant

Perfecte last minute service!

Voor het Kerstdiner ontbrak er nog één ingrediënt voor de mocktail als aperitief, snel besteld en snel geleverd door Drankdozijn. Heel blij mee!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoop, goed verpakt en snel!

Prima adres voor je 'drank bestelling'. Makkelijk te bestellen, snel geleverd in goede verpakking en tegen betaalbare prijs. Aanrader!!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.