fantastisch snelle levering

Nu een aantal malen wat besteld, keurig in een doos verstuurd en de volgende dag in ontvangst kunnen nemen.

Makkelijk

Besteld en snel thuis bezorgd- prima!

• Ik ben: Eerste keer klant

Besteld en geleverd zoals aangegeven

Eerste keer dat ik iets bij Drankdozijn heb besteld. Kreeg min bestelling goed verpakt in een doos op de afgesproken datum binnen.

Erg goed

Altijd netjes en snel bezorgd. Dit is een erg goede winkel. Vele malen besteld en nooit een probleem gehad.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heb jaren ervaring met DD en het blijft een prima bedrijf

Vlekkeloos

Vlotte bestelling en snelle bezorging.

Goede aanbiedingen, prima levering

Koop er regelmatig. Altijd goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd prima in orde en snel geleverd

Prima webshop en zoekfunctie, zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Goed assortiment voor een discounter. Helaas is niet altijd alles op voorraad maar de gangbare artikelen wel. Dus vooralsnog prima. Prijzen altijd goed onder fysiek drogist en vaak goedkoopst op internet. Duidelijke en makkelijk te zien wanneer je een volle doos heb. Levering altijd keurig, volgens afspraak en snel. Enige min puntje te benomen is dat er soms artikelen lang blijven staan die niet meer voorradig zijn (na een jaar niet meer leverbaar kunnen ze er wel vanaf.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze, mooie aanbiedingen, goedkoper dan fysieke winkels, makkelijk vanaf de bank bestellen en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlotte afhandeling en scherpe prijzen

Het aanbod is altijd zeer uitgebreid. Levering altijd zeer vlot en perfect in orde. Altijd leuke aanbiedingen. De website is bovendien zeer informatief. Houden zo.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat een fantastisch bedrijf met een super prijs/kwaliteit verhouding inclusief zorgvuldige levering!

Mooie kwaliteit, ruime keuze en passende prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, goed assortiment

Makkelijk opnieuw bestellen, snelle levering, goede verpakking

Top gewoon!

Super snel, uitstekend en goede prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk zoeken en snel geleverd

Duidelijke en uitgebreide website

• Ik ben: Eerste keer klant

Vandaag besteld en morgen geleverd. Goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service tegen een mooie prijs

Makkelijk bestelling plaatsen en de levering was ook heel goed. Dus goeie service tegen een mooie prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldig aanbod met scherpe prijzen.

Ik bestel altijd mijn whisky bij D12. Het aanbod is geweldig en door de bedrijfsvoering is 'mijn' merk euro's goedkoper dan bij de reguliere slijter. De levering is ook supersnel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en product goed ingepakt geleverd.

Erg tevreden

Ruim assortiment

Kwaliteit snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd een uitgebreid aanbod en juiste smaak notities. Ik ben al jaren tevreden klant

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldige snelle levering en goed verpakt verzonden.

De eerste keer dat ik hier iets bestelde en meteen een goede ervaring.

Snelle en corecte afhandeling

Snel geleverd, ik ben zeer tevreden over Drankendozijn

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en dito prijzen

En snelle bezorging

Perfecte levering

Alles is goed gegaan

Super goed

Er is een ruime keuze aan drank soorten Snelle levering Helemaal top

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.