Efficient

Fijn bedrijf

Ik ben tevreden over de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Betere prijzen en razend snelle bezorging

Betrouwbaar en goed ingepakte flessen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle en complete levering tot aan de voorde

Eenvoudig te bestellen en af te rekenen. PostNL brengt je bestelling ongeschonden tot aan de voordeur.

Makkelijk en snel bestellen

Dit was mijn eerste bestelling. Het verliep makkelijk en snel. Daarnaast was het prijstechnisch ook interessant!!

Fijne online slijterij

Makkelijk online te bestellen en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

wordt snel geregeld en afgehandeld.

wordt snel geregeld en afgehandeld. tevens correct bij retour afhandeling.

Altijd zeer tevreden

Wij bestellen regelmatig bij Drankdozijn. Groot assortiment en hele goede aanbiedingen. En altijd snel bezorgd in een goede verpakking.

Zeer plezierige ervaring

Keurig snel geleverd. Perfect verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Verzending per Post NL moeizaam.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mijn whisky keuze voor een zachte prijs

Chivas Regal 1 Liter besteld.. m.n omdat Chivas voor het grootste deel uit Strathisla bestaat, voor mij de lekkerste whisky, maar helaas tijdelijk niet meer te krijgen. Verder had ik Speyburn 15 jaar besteld. Deze heeft meer body dan de Speyburn 12 jaar. Ook het alcohol percentage ligt hoger. Maar toch zacht en lekker te drinken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en goede prijs.

Simpel te bestellen, levering is als afgesproken en prijs is top.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goed advies en snelle afhandeling

Ik had advies nodig omdat ik een aantal flessen wilde bestellen. Mevrouw die met mij sprak was zeer aardig en klantvriendelijk. Ik kon het niet via de website betalen (kreeg error en melding dat ik een afleverpunt moest kiezen!) Zodoende kreeg ik een bevestiging via email maar vergat het bestelnummer in te vullen toen ik het geld overmaakte :). Weer gebeld en had weer hetzelfde mevrouw aan de lijn. Ze kon snel en adequaat zaken regelen. Een dag later had ik mijn bestelling ontvangen. Proost jongens ;)

Keurig

DrankDozijn is een betrouwbaar bedrijf met altijd goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk en goede service.

Heel tevreden

goede webshop

webshop overzichtelijk, makkelijk te bestellen en te betalen, snelle levering, niets op aan te merken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ondanks de drukste maand snel geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, vlotte levering en goed verpakt

Scherpe prijzen voor een ruim aanbod. Gemakkelijk bestellen en de volgende dag in huis. De levering was erg goed verpakt in het "dozijn" . Mooi systeem

• Ik ben: Eerste keer klant

bestellen gaat makelijk, en de levering wordt snel bezorgd. Ik ben heel tervreden met drankdozijn.nl

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed en snel geleverd tegen goede prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Goeie produkten, goeie prijzen, snelle levering

Ik bestel vaak bij Drankdozijn als ik whiskies in de aanbieding zie die ik lekker vind.

Snel en goed geprijsd

Goed assortiment tegen scherpe prijzen. Snelle levering.

Zeer goede ervaring met Drankdozijn

Afgelopen week heb ik 2 flessen cognac en 2 flessen whisky gekocht. De bestelling ging erg makkelijk en zag er goed uit. De bezorging is gegaan zoals gezegd door Drankdozijn. Dit was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste.

Wat ik verwacht

Helemaal top

De levering was op tijd en heel mooi verpakt. Ik ben erg tevree met het assortiment van drankdozijn. Enorm en goed assortiment en erg goedkoop.

• Ik ben: Eerste keer klant

goede aanbiedingen, snelle levering.

goede aanbiedingen, snelle levering.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.