Prima maar moest het pakket ophalen bij de Bruna en de steller is NIET thuis aan de deur geweest

Pro-actief en goed verpakt

Is je bestelling om wat voor reden dan ook niet volledig te verschepen? Ze bellen of mailen altijd eerst alvorens te verzenden. Daarbij is alles prima verpakt!

Black friday aankopen

Nu met black friday mooie korting gekregen. Alles werd snel geleverd, en alles was netjes verpakt. Perfect voor alcoholisten, en mensen die van korting houden.

Geweldig!

Top ervaring. Super service en snelle levering! Aanbiedingen ook geweldig. Havana Club mag wel iets vaker in de aanbieding maar mij hoor je echt niet klagen! Super tevreden

Zeer goede ervaring

Snel, tijdige levering.

Geen problemen

Nooit een probleem gehad

• Ik ben: N.v.t.

Vervelend door postnl

Altijd goede aanbiedingen goedkoopste van Nederland. 3 dozen besteld waarvan 1 op een andere naam. 2 dozen kwamen de volgende dag. Op 1 doos bijna 2 weken gewacht door PostNL. De bezorger zei dat we er niet waren maar we werken vanuit huis dus elke dag thuis. Daarna heeft het een week geduurd voordat het bij een afhaalpunt was. Drankdozijn ga over op een andere bezorger die wel de doos wilt optillen.

Just another

Daar moet ik meteen een kanttekening bij plaatsen: ik houd niet van Engelse 'catch phrases', maar goed het zij zo. Mijn bestelling keurig ver voor Zwarte Vrijdag (haha jawel) geplaatst. Prijzen was tot dusver 'normaal', niet bijzonder niet te duur, kortom in orde. Verwerken duurde enkele dagen, incluis een weekend. Post NL besloot echter roet in het eten te gooien en de boel ettelijke dagen te vertragen, jammer, overkomelijk. En dan de hamvraag: Word ik een terugkerende klant? Nee, ik denk het niet, inmiddels veel goedkopere prijzen in Duitsland gevonden, €5,95 verzending, met dien verstande; ben ik spekkoper.

Snelle Verzending en goede prijs

Goede prijs, snelle verzending en netjes verpakt

Top!!

Snel en netjes verpakt, voor mooie prijsjes.

Onvolledig

Bij Laphroaig horen er codes in de kartons te zitten en die zaten er niet bij. In beide niet! Ik ben "lid" bij Laphroaig en spaar met deze codes punten. Is zeker een overweging waard om wel of niet meer te bestellen bij jullie.

Snelle levering top

Mooie prijs/snel geleverd

Black friday actie was interessant, binnen 24 uur geleverd en voor een mooie prijs

Ik wil niets anders

Zeer snelle levering, top bedrijf

Gewoon helemaal prima,

Prima dranken, scherpe prijzen, eenvoudig bestellen en betalen, perfect verpakt en snel geleverd. Zo hoort het.

Supersnel en vakkundig geleverd

Volgende dag in huis en goed verpakt

Voordelig en snelle levering

Mooie aanbieding van de Monin koffie siropen. Na bestelling snel en netjes geleverd. Prima!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoper andere blijf bestellen bij Drankdozijn .

Goedkoper dan andere blijf bestellen bij Drankdozijn Punt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoper andere blijf bestellen bij Drankdozijn .

Goedkoper dan andere blijf bestellen bij Drankdozijn Punt

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.