Altijd goed

Bestellingen altijd prima, en heeft altijd zeer goede aanbiedingen.

Service

Als altijd uitstekend

Ik kan niets anders dan een 10 geven

Drankdozijn is al jaren een mijn favoriet. Scherpe prijzen goede deals. Je weet waar je aan toe bent en geen gedonder. Kan niet anders dan een dikke 10 geven..

Drankdozijn geeft nooit chagrijn

Altijd correcte afhandeling van bestelling. Je word goed op de hoogte gehouden van aanbiedingen

Grandioos

Uitgebreid assortiment , zeer gunstig geprijsd

Jammer.

Deze bestelling vind ik goed gegaan maar ik vind het onbegrijpelijk dat ik na een paar honderd bestellingen die ik heb gedaan in de afgelopen jaren niet de kans kreeg om een premium bestelling (begin jan 2025) te doen voor de Glen Allechie 25j. Na contact met de klanten service konden ze me niet Premium maken om de bestelling te doen. Het systeem liet dat niet toe, Niet echt klant vriendelijk.

Gewoon goed

Drankdozijn heeft gewoon alles dus ook de drankje die ik bestel voor mij en mijn Surinames vrouw. Wij zijn blij ook met de prijzen.

beste en goedkoopste

zeer ruim assortiment dranken, altijd net even goedkoper, goed verpakt en snel bezorgd

Geweldige service

Is uitstekend

Hoge verzendkosten

Hoge verzendkosten, tenzij je voor een idioot hoog bedrag besteld. Als 50-75 euro was geweest (zoals bij alle andere webshops) dan zou ik hier regelmatig bestellen. Verder goed.

snelle bezorging

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede aanbiedingen!

Groot assortiment. Goede aanbieding en snelle levering

Mooie aanbiedingen

Met geduld komen top aanbiedingen voorbij. Altijd een aanrader. Ik ben (whisky) fan!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed verpakt en snelle levering.

• Ik ben: N.v.t.

Zeer snelle levering

Zie hier boven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima service; vlotte levering en aantrekkelijke aanbiedingen.

prima service; vlotte levering en aantrekkelijke aanbiedingen. Breed assortiment. makkelijk kiezen en bestellen.

Goede service en goedkoop

Snelle levering en goede prijzen. Ik koop mijn Cointreau altijd hier. Nergens goedkoper!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen snelle degelijke levering

Vele malen goedkoper dan G en G, groot assortiment, goede degelijke verpakking en zeer snelle levering, Top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zo als het hoord top top ga zo door

Betaalbaar en snel thuis Een woord toppie

Altijd met volle tevredenheid

Altijd een snelle levering bij drankdozijn . Goede service. Vandaag besteld, morgen in huis ,fanrastisch

Geleverd volgens afspraak

Dit was mijn 2e bestelling en omdat de bezorgdag niet uitkwam , was het mogelijk om een andere dag te kiezen. Samengevat: lage prijs, zeer goed verpakt en snel geleverd

gewoon goed

keurig ontvangen prijs is ook goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals gewoonlijk correcte en snelle levering.

Zoals gewoonlijk correcte en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd netjes en correct en op tijd ,super service!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.