Fantastische ervaring

Besteld en de volgende dag in huis. Dus een zeer snelle levering. Geweldig

Top ervaring

Ruime keuze en vaak mooie aanbiedingen, ook snel geleverd in een zeer handige en stevige doos.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke website en snelle levering

Minpuntje is dat je winkelmand niet lang blijft bestaan dus telkens weer opnieuw zoeken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig verpakt! Snelle service Misschien is het mogelijk minder karton te gebruiken voor één fles.

prompte levering

goede prijs en kwaliteit verhouding

Fantastie's bedrijf

Super snelle levering, alles en alles gaat zeer correct.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en voor een goede prijs!

Nog niet eerdere ervaring met D2. Behoren zeker tot de goedkoopste. Snelle en correcte aflevering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Spulletjes altijd compleet en zeer netjes ingepakt. En dat voor deze prijzen! Keep up the good work, drankdozijn :)

Zeer snel geleverd Perfekt

Zie boven

Prima geregeld

Elke bestelling wordt op tijd geleverd

Goed, als altijd

Snelle service, netjes geleverd. Ik vind de verpakking (omdoos) er niet op vooruit gegaan, voorheen was die steviger. Prijs kwaliteit goed al heb ik het idee dat jullie voorheen scherper waren. Ik ben voornamelijk met whisky bezig, en vul vaak aan met overig spul. Wel een gemis dat de distillers dagen er niet meer zijn, is wat mij betreft een groot gemis…

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuk om op deze wijze iets kado te geven

De keuze is ruim, de prijzen scherp en oo deze manier kun je ook een flesje kado doen

Uitmuntend

Zeer tevreden over Drankdozijn. Supersnelle levering, zeer ruim assortiment en uitstekende service wat ik onlangs ondervond toen een pakket onderweg kwijt geraakt was door de vervoerder.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Doen exact wat beloofd wordt

Wat kan je nog meer vragen? Ze doen precies wat ze beloven.

Top bedrijf en superservice

de ene dag besteld de volgende dag in het glas; altijd correct en aan de deur bezorgt; echt heel tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Drankdozijn heeft een groot aanbod, scherpe prijzen, een duidelijke website en maakt bestellen en ontvangen nog makkelijker dan naar de slijterij gaan.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede whisky voor scherpe prijzen

Ik koop regelmatig mijn whisky bij Drankdozijn. Scherpe prijzen voor mooie whisky's, hun website is duidelijk met een goede uitleg per merk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede website. Ruime keuze. Stukken goedkoper dan bij de slijter. En snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering - Top prijzen!

Ik bestel al een aantal jaar bij DrankDozijn. Snelle levering, goede prijzen en eigenlijk altijd alles naar wens. Ik heb een keer een verkeerde fles geleverd gekregen. Deze mocht ik houden, het geld werd teruggestort en ik kreeg nog een kortingscode voor gratis verzending. Kortom, top geregeld en er werd ook snel gereageerd door de klantenservice!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijke wijn, zorgvuldig en degelijk verpakt, fecvellente service!

Gemakkelijk besteld, zorgvuldig verpakt in een degelijke doos waarin de flessen goed zijn beschermd. Vlot geleverd volledig volgens verwachting en keurig op tijd... kortom, prima service!!!

Goed is goed

Top en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer snel en zorgvuldige levering

Heel net verpakt en snel geleverd

Voordelig en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

' s avonds besteld De volgende dag PERFEKT verpakt In een zeer sterke kartonnen doos. En dat voor een zeer lage prijs van de dranken Heren en dames ga zo door!!!!! Grt m&m Kimmelaar

Perfect geregeld

Is heel goed geregeld en afgeleid dank daarvoor

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.