Mooie aanbieding en vooral snel geleverd ;-)

• Ik ben: Eerste keer klant

Leuke aanbieding, goed verpakt, snelle levering! Goeie prijs!

Supersnelle levering

Zeer snel geleverd vor een goede prijs. Ga hier zeker vaker bestellen!

Goede prijzen, goed geleverd

Mijn gewaardeerde drankje wordt snel voor een prima prijs geleverd!

dranken met qualiteit

Heb het zowel puur gedronken als in de cocktail mix genomen samen met vrienden. Iedereen en ik zeker was er super tevreden mee. Prijzen in vergelijking met de huidige markt is veel lager, maar kwaliteit is er niet minder van geworden

Goed en snel

Hele mooie aanbieding met scherpe prijs. En snel geleverd

snel geleverd

ruime keuze

• Ik ben: Vaker klant geweest

Maakt waar wat ze beloven

Prima service. Reageren snel en correct.

Prima service, netjes op tijd geleverd

Prima service, netjes op tijd geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nette prijzen en perfect verpakt

Het is fijn om op je gemak een keuze te kunnen maken uit voor je zelf te bepalen smaken wat netjes uitgelegd is naast de drank

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima zaak, vlotte levering, goede prijs!

Een geweldige klantervaring!

Makkelijk bestellen en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goed en snel geleverd

We hebben nu meermaals besteld en de bestelling was er steeds de volgende dag, Super tevreden ook over de prijzen !!

Too

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn levert prima producten en snel.

Snelle en kloppende levering van producten met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

levert wat je bestelt

vlot geleverd. Nooit gedoe gehad. prijzen zijn (bijna) altijd wel concurrend.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service tegen een scherpe prijs.

Prima service tegen een scherpe prijs.

Perfekte service

De site is heel gemakkelijk te navigeren. De beschrijvingen zijn zeer gedetailleerd. Levering was snel en goed verpakt. In één woord: top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed geprijsd en zeer betrouwbaar.

DD heeft een zeer groot assortiment tegen redelijke prijzen. De levering is altijd snel en correct. Al vele jaren klant en er is eigenlijk nog nooit iets verkeerd gegaan, toch wel heel opmerkelijk als ik het vergelijk met andere webshops.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgd en goed verpakt

Heb maar een keer een ongemakkelijk gehad en dat is goed opgelost. Voor de rest probleemloze levering top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top snelle levering netjes verpakt. Top bedrijf !

Top snelle levering netjes verpakt. Top bedrijf !

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik was verrast door het assortiment, de concurrerende prijzen en de snelle levering. Ook de verzendkosten zijn zo heel snel terugverdiend. Het was bovendien uitstekend verpakt, dus er is geen enkele reden om hier niet te kopen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Drank dozijn is goed als de post ook goed is

Ik had bestelling geplaatst maar post.nl te lui om een pakket van ruim 20.5 kilo naar boven te brengen dan zeggen ze gewoon niet thuis terwijl ik met geopereerde schouder zit dan wel iedere dag horen komt er aan afhaal punt waar je met de auto niet kan komen en dan bijna week verder zelf maar ophalen en post . Nl zegt dan wij weten dat niet en drank dozijn zeg dan weer nemen contact op en hoor je ook het zelfde morgen en dan weer ja post zegt morgen moet het maar zo zijn en verder hoor je van post nl en drank dozijn niets meer

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlot bezorgd en makkelijk en goedkoper bestellen!

Bestel al jaren bij drankdozijn en het makkelijk te bestellen en vlot geleverd! Ga nog jaren zo door, hopelijk!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.