Echt goede whisky aanbiedingen!

Na bestelling volgende dag geleverd. Jij

Goed en goedkoop

Prima webshop met zeer snelle levering van de producten tegen een zeer scherpe ( goedkoopste) prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super gewoon en nergens goedkoper .

Bestel hier al jaren mijn whisky , èèn keer een foutje gehad in de bestelling . Maar ook dit hebben ze goed opgelost met een korting . Gewoon top , dus ik zou zeggen een aanrader .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor een leuke prijs

Goede service. Je plaatst een bestelling en je hebt het de volgende dag in huis. Goed verpakt. Drankdozijn komt zijn belofte na.

Fantastic

Received the order on time as expected and the packaging was extremely good. The price was competitive that I liked. Overall, very good experience and I'm very happy with my purchase.

Super snel en netjes

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen en betalen, de volgende werkdag bezorgd. En nergens goedkoper.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kwaliteit en prijs zijn in verhouding!

Leveren snel, houden je tussendoor op de hoogte. Enige aanbeveling, misschien een kleinere doos bij kleine bestelling. Deze was erg groot en royaal voor 1 fles.

Subliem

Je krijgt wat verwacht.

Prima en snel

• Ik ben: Eerste keer klant

Bijna alles wat ik wil bestellen hebben ze, en tegen uitstekende prijzen.

Al jaren klant en nooit teleurgesteld. Wel beperkte keuze in wijn.

Super fijne ervaring!

Mijn bestelling was een zeer goede aanbieding en super snel geleverd in een goede, stevige verpakking.

• Ik ben: Eerste keer klant

Meerdere keren besteld altijd goed op tijd en goede aanbieding

Zie boven

Perfect! Heel goed ingepakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Het is zeker een aanrader!

Ik bestel graag bij drank dozijn want het is veel goedkoper dan in de winkel!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en uitermate goed verpakt. Subliem gewoon!

Snelle levering met zeer goede verpakking. Top gewoon.

perfect!

makkelijk bestellen, goede prijs, snel geleverd.

Goede webshop

Ik bestel al jarenlang bij Drankdozijn. Bestelling wordt altijd snel afgehandeld én geleverd. Ook nog nooit een fles gehad die stuk was zoals je wel eens op andere webwinkels voor drank leest. Kortom ik ben er reuze tevreden over. Mijn complimenten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, snelle levering.

Scherpe prijzen, snelle levering.

Aanrader

Goede prijzen. Snelle levering in deugdelijke verpakking. Wat wil je nog meer. Gewoon een aanrader dus.

Fijn Bedrijf!

Dit is een fijn bedrijf,die als je iets besteld per direct aan de slag gaat voor je.Geven via E-mail ook aan dat de bestelling eraankomt. Vervolgens nog een mail, wanneer ze versturen(volgende dag al). Altijd keurig verzorgd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heb al meerdere keren een bestelling gedaan. Blijft mooi hoe snel de bestelling verwerkt wordt. Bijv. Op vrijdagavond besteld is de zaterdag in huis. Tevens zijn de prijzen vaak prima I.v.m. Lokale slijter. Verpakking is ook altijd verzorgd en stevig. Kortom een zeer tevreden klant

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goed verpakt, uitgebreid assortiment en goed geprijst. Ik kom steeds weer terug voor de favorieten bij DrankDozijn!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goed in het verwerken en bezorgen van de bestelling, nooit iets fout gegaan (maar ze blijven wel zeuren via mail voor een beoordeling)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze en snelle levering

Ik heb al vaker besteld Goede service en snelle levering Goede prijzen

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.