Van jullie kant top.

Duidelijk en volgens afspraak verzonden. Alleen de bezorging. Afspraak gezet tussen 16.00 en 20.00. En dan om 10 uur eeen mail krijgen dat ze tussen 11.00 en 14.00 komen. Dan is er niemand thuis om te tekenen. Dus zelf ophalen. Kunnen jullie niets aan doen maar ik vond het raar en niet handig.

Goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling snel ontvangen voor een prachtige prijs.

(Nog) niet goed

Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verzorgd en op tijd

Netjes ingepakt, goed verzorgd en op tijd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mijn bestelling was top geregeld

Mijn bestelling was snel en netjes geregeld, ook netjes afgeleverd bij mij thuis. Ik zeer tevreden

• Ik ben: N.v.t.

Open verpakking

Deze laatste bestelling was eigenlijk qua bezorging een teleurstelling. 1 van de 2 diozen was namelijk zeer zwaar beschadigd. Glessen waren gelukkig nog heel.

Altijd snelle levering ,goede kortingen . Top

Heel lekker

Gaat zo als hoort

Elke fout loos en goede prijzen

Goed en snel!

Besteld en snel geleverd in perfecte verpakking, heel goed!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelde artikelen zijn nooit aangekomen

Geen idee. Ik heb besteld en betaald enns lang wachten en veel contact na bijna 3 weken mijn geld terug gekregen.

Prima ervaring!

Voor de eerste keer bij Drankdozijn.nl besteld. Een goede ervaring. Alles was immers prima in orde: levertijd, verpakking enz. Volgende keer zal ik wederom bij Drankdozijn.nl bestellen.

Goed geregeld

Mooie verpakkingen

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd vlug en goed geregeld

Ben heel blij met jullie 1 dag besteld volgende dag al binnen en heel netjes verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

meerddere ervaringen met dit bedrijf is prima

goede prijzen

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle bezorging en de prijs goedkoper dan bij de slijter. Aardige bezorger ook.

Subliem

Een hele doos lekkers , tegen top prijs

Top assortiment, topprijzen!!

Als rum maar vooral whiskyliefhebber zoek je en vergelijk je veel sites. Als je meerdere verschillende flessen besteld komt t zelden voor dat je hier duurder uit bent. Tel daarbij op een groots assortiment en flessen direct beschikbaar waar elders vaak wachttijd of extra leveringsdagen op zitten. Extra bonus: de dozen waar alles in verzonden word zijn SUPERIEUR!! Absolute top op ieder gebied!!

• Ik ben: N.v.t.

Goed maar geen fijne verpakkingswijze

Goed product en goede levering. Jammer dat 1 fles geleverd wordt in een doos voor 6 flessen. Hierdoor kon ik mijn pakket maar met moeite meenemen op de scooter, daarnaast totaal niet duurzaam natuurlijk, erg zonde van al het karton.

Goed geprijsd, prima service

Staat hier boven

Super bedrijf.

Ik ben 82 en moest voor mijn schoonzoon een fles drank. Jullie hadden hem en werd snel en voordelig geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service,alles duidelijk omschreven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, leuke aanbiedingen, snelle verzending

Er zijn altijd goede prijzen en leuke aanbiedingen met een snelle verzending. Ook goede service als er iets fout is gegaan.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.