Geweldig service

Mooie site en netjes op tijd bezorgt met scherpe aanbiedingen!

Snelle levering.

Vandaag besteld en morgen geleverd geweldig.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd op tijd met leveren tegen een hele goede prijs

Als fan van Don Papa Barokko is dit het beste adres!

Beter kan het niet !

Snel , makkelijk en voor de laagste prijs ook nog.

• Ik ben: Eerste keer klant

Super kwaliteit, prijs en levering

Bestel hier altijd, beste prijs, snel bezorgd, zal nog vaak hier terug komen.

Nete en goede levering

Goed bedrijf snelle en goede levering zeer tevreden

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekend, snel geleverd en keurig verpakt

Uitstekend snel geleverd dik tevreden n uitstekend verpakt

Goede service, snelle levering

Ik bestel regelmatig drank bij jullie. Jullie geven duidelijke updates over de bestelling. Eigenlijk altijd wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Dat in een stevige verpakking.

Aanrader

We zijn zeer tevreden over drankdozijn, het was duidelijk website om te bestellen. Prijs was heel netjes en de bestelling was goed verpakt en snelle levering

Snel en goed geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

De eerste verzending ging niet goed, post.nl stuurde het pakket retour, waarom weet niemand. Maar gelijk werd er een volgende zending verstuurd. Top service!

Snel en adequaat

‘‘s avonds besteld, volgende dag al geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestel al enige tijd lekkere drankjes. Dit wordt altijd super goed en snel geleverd. Ze hebben ook geregeld leuke acties

Helemaal top geleverd

Zeer snel geleverd helemaal tevreden top

Vlotte levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snelle en goede levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt in dozen. Alle flessen waren heel en goed verpakt. Mega blij met de snelle levering!

aanrader

merk drank dat bij anderen vaak niet leverbaar is, is binnen 24 uur geleverd. Ook ander afleveradres was geen probleem. Kon zo mijn oude zus blij maken met haar "slaapmutsje!" En via email op de hoogte gehouden van aflevertijd. Zo zou het altijd moeten zijn!

• Ik ben: Eerste keer klant

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Snel levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top winkel!!! Bestelling plaatsen ging makkelijk, prachtig assortiment ook! Veel keuze uit betaalmogelijkheden wat ook fijn was. Enige minpuntje was PostNL (kan Drankgigant ook niets aan doen maar wel vervelend). 6,95 verzendkosten betaald en vervolgens je pakketje in een andere stad moeten ophalen terwijl je gewoon thuis was toen de bezorger een “niet thuis” melding aanmaakte is een beetje jammer… Ik heb alweer een nieuwe bestelling geplaatst en zal dit keer op het balkon staan posten rond de aangegeven bezorgtijd.

Toelevering.

Zeer vlotte levering, veilig verpakt en aantrekkelijk geprijsd.

Prima service.

D12 is een prima webshop. Helaas word het prijsbeleid behoorlijk twijfelachtig. Ook het , niet verwijderen van niet meer verkrijgbare drank, is erg vervelend te noemen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed koop snel en gemakkelijk tot volgende keer

Snel, efficiënt en goedkoopst

Zoals altijd goed en degelijk verpakt, nieuwe verpakking dozen die fijn te openen zijn en stevig zijn om de flessen veilig te transporteren. Inhoud zoals besteld en zeer snel geleverd. Niet voor niets drankdozijn.nl in m'n favorieten en een week voor een feestje bestellen is ruim op tijd. Wederom merci voor de service en tot de volgende keer :)

Erg goed

Makkelijke site om te bestellen met voldoende informatie bij de producten, altijd goed stevig verpakt. Altijd de volgende dag bezorgd.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.