Volgende dag al in huis Top

Super goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en de beste prijzen

Ik zocht een site die ik standaard kan gebruiken om mijn favoriete whisky’s te bestellen. Op Drankdozijn.nl zag ik het grootste aanbood voor de beste prijzen, dus hier viel als snel mijn keuze op. Het pakket werd de volgende dag al geleverd.

Goede service.

Drankdozijn geeft goede service. Makelijk om te bestellen online en producten worden snel bezorgd. Heeft brede collectie aan verschillende dranken.

Mooie prijs en snel bezorgd

Mooie prijs en snel bezorgd

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring met deze webshop Drankdozijn. Ruime keuze. Snelle service en verzending.

op tijd en goed verpakt

drank is drank

vandaag besteld morgen in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig. Mooie prducten. Super service.

Ik ben al enige jaren klant bij Drankdozijn/ Ze hebben niet alleen mooie producten tegen een mooie prijs maar, ontdekte ik onlangs, ook een uiterst voorkomende, vriendelijke en uitstekende klantenservice!

Sambuca

Sambuca eerste keer kapot binnengekomen. Geweigerd natuurlijk. Snel weer opnieuw opgestuurd, krijg ik waarschijnlijk de vieze flessen die nog heel waren de 2e keer opgestuurd. Er is niet eens de moeite gedaan de flessen schoon te maken. Laatste keer besteld hier.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, scherpe prijs en goed verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd op tijd en altijd goede prijs

Ik vindt het prettig dat ik het bij jullie kan bestellen en het aan huis geleverd word.

Zeer positief

Na jaren met klantenkaart bij Gall&Gall te veel te hebben betaald voor onze wijnen, Ierse whiskey en Tanqueray gin gaan we voortaan bij Drankdozijn.nl bestellen. Scherpe prijzen, ruime keuzes.

Goede, vlotte levering.

Helaas breuk bij eerste zending maar netjes opnieuw geleverd. Tip: gebruik noppen folie om de fles in de doos voor extra bescherming. Dit verkleint de kans op breuk.

Heel goed verpakt

Zoals altijd weer goed verpakt. Het was een cadeau voor mijn broer. Dus had ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een tekst bij te voegen. Helaas zat deze op een sticker op de doos, naast het adres. Waardoor deze niet opviel en voor hij het gezien had, al was doorgescheurd bij het openen van de doos. Ik dacht dat het op een apart briefje/kaartje zou staan, los in de doos

Snel en goed

Prijs en kwaliteit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen is oké maar leveren niet

Groot assortiment. Snelle verwerking. Maar door de verplichte handtekening bij afleveren bij post nl een drama indien afwezig, ook buren mogen niet tekenen.

Perfect !!

Goede prijzen, goed bereikbaar en service-gericht.

• Ik ben: Eerste keer klant

Vandaag besteld echt waar Morgen in Huis. Zeer vriendelijke Telefoonniste. Goede verpakking !!!! En het scheelt veel in je Portemonnee!!!!! Echt een Aanrader@!!@@!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestelling was keurig verzorgd, en volgens afspraak geleverd.

Top !!!.

Veel keuze ... Vooral in de vele lekkere dubbel en triple bier . Smaakte super, proost op de volgende ronde .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering fijne prijs!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie producten. Goede prijs!

Nette levering, in een goede, stevige doos. Goede producten, prima prijs! Gele wodka is lastig aan te komen, aan deze producten verkopen ze.

Correct bedrijf

Correcte bezorging en goede prijzen

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Fantastisch.

Makkelijk te bestellen en zeer snelle bezorging.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.