Keurig op tijd en keurig verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Voordelig, goede service en snelle levering

Hoe goed een bedrijf is merk je pas als zich een probleem voordoet. Toen een bestelling bij PostNL verdwenen bleek, is dit door Drankdozijn snel en netjes opgelost. Binnen twee dagen had ik toch mijn bestelling in huis.

Goed bedrijf.

Goed product redelijke prijs. jammer van de bezorgkosten. maar bedrijf is betrouwbaar en geeft excact de bezorgtijden aan.

Beste Online Slijterij van Nederland

Scherpe prijzen, goede klantenservice en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijs en snelle levering

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Ik zou het aan iedereen aanraden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor 21.00 uur besteld en de volgende dag is de zending afgeleverd, helemaal volgens afspraak. Top

prima service

Bestelling werd netjes op tijd bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

altijd snel geleverd en mooie prijzen

Vaak de volgende dag al geleverd en de prijs stukken lager dan in de winkel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service voor een mooie prijs.

Mooie aanbiedingen en zeer goede en snelle service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kwaliteit voor een goede prijs

Net de paaseditie van Glenfarglas gekocht. De prijs was zeer goed.. De whisky zelf is lekker met een goede afdronk. Wel iets pittiger dan de meeste speyside whisky’s hebben.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Levering netjes en op tijd. Een aanrader

Super snelle verzending

Overzichtelijk, voordelig en SNEL!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is altijd snel en efficiënt. Vaak al de volgende dag in huis. Het is jammer voor de lokale slijter, maar daar zien ze mij niet meer.

Geweldige webshop

Erg fijne webshop, met groot assortiment en goede prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd scherpe prijzen en erg snelle service

Whisky's vaak voor €10 of meer onder de gemiddelde prijs. Binnen een dag levering. Top shop!

Zeer nette vlotte levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lage prijs, hoge kwaliteit. Degelijk verpakt.

Ik zocht wat speciale bourbons en whiskeys en vond die bij Drankdozijn. De bestelling werd snel geleverd en de verpakking was schokbestendig. Zorgeloos dus, en een goede prijs, lager dan bij de bekende ketens.

Snelle levering, nette prijzen

Meer dan voldoende keus en nette prijzen. Heb weer een doosje whiskey in huis.

Goede drank, slechte bezorging

Dranken kwamen heel mooi, netjes verpakt alleen de bezorging kwam niet de volgende dag, ook niet de volgende ochtend, het kwam in de avond. Bezorger is 2 keer de afspraken niet nagekomen waardoor ik toch nog naar de winkel moest om de drank te kopen. Zit nu wel mooi met een voorraad. Ik wil zeggen dat voor 21.00 uur besteld is geen garantie dat het de volgende dag komt, ook de dag erna niet. Is het dan te laat aangeboden of ligt het aan de bezorgers?

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn is de beste winkel voor Whisky

Top prijzen. De beste verpakkingen. Snel geleverd. Wat wil je nog meer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service, prima collectie, soms mooie aambiedingen

Ik bestel met enige regelmaat en er is voldoende keuze. Enige nadeel is dat (door de instellingen van Ziggo) de email van drankdozijn steevast in de spam mail terecht komen zodat ik soms te laat ben om op de donderdag aanbieding te reageren. Verder: prima adres voor Whiskies.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop,snel, gewoon alles wat je wenst.

Keurige verpakkingen, volgende dag in huis én verreweg de goedkoopste.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering laten in het assortiment zien wat ze niet hebben

Snelle levering , redelijke prijs Veel aanbiedingen op normale dranken Weinig tot geen korting op speciale dranken Laten zien wat er niet is of uitverkocht en komt ook niet weer in het assortiment

Goed en snel

Het is goed en snel,maar ondanks ik vaak bestel. Krijg nooit korting, en bestel al heel lang . Ze vragen bij bestelling/betaling om kortingcode. Nog nooit ,dus dat is het enigste . Verder tevreden

Betrouwbaar en goed service

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.