Bestelling ging goed

Ik baal dat ik als oud wijf mijn paspoort moet laten scannen! Best een gedoe. Voor mij reden om niet meer te bestellen, sorry!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en in goede conditie geleverd. Wat ik wel jammer vond is dat de tekst die je erbij kan/ mag plaatsen er niet bij zat.

• Ik ben: Eerste keer klant

Gewoon goed zoal het moet

Goed product en snel geleverd tegen een prima prijs .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi assortiment wat vaak genoeg aangevuld wordt met leuke dranken. Daarnaast vaak de laagste prijs en snel geleverd.

goed geregeld

Niets mis mee

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijs, ruim assortiment en altijd keurig afgeleverd.

Scherpe prijs, ruim assortiment en altijd keurig afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment en zeer degelijk verpakt

Ik heb laatst bestelling gedaan voor mijn favoriete Metaxa's (Private reserve en grande fine), aangevuld met heerlijke italiaanse wijnen. Goede prijs kwaliteit verhouding en alles wordt zeer stevig en deugdelijk verpakt

perfect

goede ervaring, snelle levering

TOP !

1 verkeerde wijn geleverd, maar na email, direct de juiste wijn nagezonden

Netjes voor elkaar

Snelle bezorging en goed verpakt

Eerste bestelling

Mooie prijs Makkelijk besteld, en heel snel geleverd

Altijd goed en op tijd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijs en goed geleverd.

Heb vaker wat besteld en vind het een goed bedrijf en de levertijd is ook prima, de prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd in stevige doos.

Prima prijs. Redelijke verzendkosten. Goed verpakt.

Snel en plezierig

Vlotte levering, prima verpakking, hierdoor wil je vaker via hen drank bestellen!

cheers :)

super winkel, altijd top quality !!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en correcte behandeling.Bij deze 'n vraag,ik wil graag de Jack Daniels Masterdistellers nmr 2,3 en 4 maar deze zijn uitverkocht. Kan ik deze bij jullie reserveren zodra weer leverbaar ?!. Mvg Aranka

Uitstekende service

De kwaliteit van service wordt pas duidelijk als er iets niet naar wens gaat. Er raakte een bestelling zoek na verzending. Daarover gebeld en ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De nieuw verzonden bestelling werd, zoals gebruikelijk, de volgende dag afgeleverd. Prima afgehandeld!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Johnnie Walker 1 liter flessen zeer goed verpakt en binnen 24 uur bezorgd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Enorm assortiment en goede prijzen

Website is heel erg fijn in gebruik, alles is goed te vinden. Het assortiment is gigantisch en de prijzen zijn heel scherp. 1 tipje,. Wanneer ingelogd het winkelwagentje opslaan zou fijn zijn dan hoef je niet opnieuw te zoeken als je de bestelling niet gelijk afrond

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een scherpe prijs

Zoals wel vaker weer wat besteld bij Drankdozijn. En zoals eigenlijk altijd... Vandaag besteld, morgen in huis. En dat nog tegen een scherpe prijs ook. Klein minpuntje: ook als je 2 of 3 flesjes bestelt, het komt helaas in een enorme doos! En met het oog op duurzaamheid en milieu zou dat anders kunnen.

Een hele goede service.

Vandaag besteld, morgen in huis. Mijn bestelling klopt nagenoeg altijd.

Fijn bedrijf, goede kwaliteit

Drankdozijn maakt waar wat ze adverteren. Fijne keuze uit veel producten

Redelijk goed.

De nieuwe doos vermindert mijn waardering. Door het ontbreken van de handgrepen is het ding voor mij (78 jr., rugklachten) nagenoeg onhandelbaar geworden. Ook de bezorgers klagen steen en been. Dat moet beter (= klantvriendelijker en bezorgersvriendelijker) kunnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik koop al jaren bij Drankdozijn en het is altijd goed

Wat ik besteld heb komt altijd op tijd en zonder problemen

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.