perfekt

blij uw heb gevonden leuke prijzen en snel bezorgt. ga zo door en een fijne jaar wisseling. tot volgend jaar groet fam hooiveld

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd ruime keuze om uit te kiezen

Je kan heel makkelijk online bestellen. Genoeg aanbod om uit te kiezen tegen een redelijke prijs. De bezorging is ook altijd snel en vlot verlopen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes verzorgd en op tijd geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijzen.

Ruime keuze. Goede aanbiedingen. Snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ze doen wat je van hen verwacht

Een mooie fles whisky toegevoegd aan mijn collectie en dit gedaan door voor de eerste keer te bestellen bij Drankdozijn. De levering ging snel, de fles was super goed verpakt en alles voldeed meer dan aan mijn verwachting.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prettige site, eenvoudig te bestellen en snel in huis.

De site is overzichtelijk en informatief. Makkelijk om te bestellen, de betaling verloopt duidelijk. De informatie klopt en de bestelling is snel in huis. Top!

Wederom een prima ervaring

Makkelijk bestellen en retesnel geleverd.

Geweldige winkel

Uitgebreid assortiment met hele goede prijzen. De levertijd was zeer snel en heel goed ingepakt. Volgende keer weer bij Drankdozijn.nl

• Ik ben: Eerste keer klant

Hele coulante en correcte afhandeling

Wij kregen van Postnl iedere dag weer een bericht dat de levering met 1 dag werd vertraagd. Na 1 week maar eens contact opgenomen met Drankdozijn. De medewerkster Desiree ging er meteen achteraan. Heeft contact opgenomen met Postnl. De volgende dag werd de wijn alsnog bezorgd. Alleen, door Postnl overgepakt in een andere doos omdat bij het transport 1 fles was gebroken. Weer contact opgenomen met Desire en binnen 24 uur werd het bedrag van die ene fles teruggestort.

Supergoed geregeld !!

Ben al wat langer klant omdat de site overzichtelijk is, voordelige aanbiedingen, groot assortiment, snelle levering en goed verpakt. En altijd leuk om met je verjaardag een korting te krijgen door bv. geen verzendkosten te betalen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfectie service en correcte levertijden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs, goede service!

Aanzienlijk goedkoper dan de reguliere winkels en als je een wat grotere bestelling plaatst vallen de bezorgkosten ook wel mee.

• Ik ben: Eerste keer klant

Super prijs, snelle levering!

Zeer tevreden met de levering en eenn hele mooie prijs ook!

Snel en betrouwbaar!

Goed, snel en betrouwbaar bedrijf. Keurig aangeleverd en voor een betrouwbare prijs.

Snelle bezorging. Goed en betrouwbaar

De perfecte drank leverancier

Bij D12 kan ik als rumliefhebber goed terecht.Waar bij anderen de whisky overheerst en de rum in een verdomhoekje staat is het bij D12 echt genieten.Gunstige prijzen en snelle levering.Way wil je nog meer?

Prima geregeld en snel

Zie bovenstaande

Snelle service, goede prijs

Ik wilde een whisky voor een collega kopen en Drankdozijn had deze nog op voorraad. Gelukkig was een avondlevering mogelijk. Helaas heeft PostNL er niet voor kunnen zorgen om dit op tijd te leveren en moest ik de fles alsnog ophalen bij een pakketpunt wat voor het afscheid van de collega wat lastig was. Drankdozijn heeft dit keurig opgelost met een snelle reactie en de toeslag voor de avondlevering terugbetaald. Zo hoort het!

• Ik ben: Eerste keer klant

Nog nooit van jullie gehoord maar onze dranken kenner wel vandaar bij jullie terecht gekomen. Prima bevallen, keurig verpakt zodat het gouden goed / whiskey niet kon breken.

• Ik ben: Eerste keer klant

Normaliter zeer tevreden! Mooi assortiment, scherp geprijsd en snelle levering.

Zeer tevreden over het brede assortiment en ruime beschikbaarheid. Daarnaast zijn de prijzen scherp in vergelijk met andere aanbieders en zijn de leveringen, op een enkele uitzondering na, uitstekend. Echter, onlangs ontbrak er een fles en vond ik de geleverde service, waarbij de bewijslast (van een ontbrekende fles??) bij mij werd neergelegd, nogal matig en werd ik onnodig aan het werk gezet. Temeer omdat ik een regelmatig bestellende klant ben, zou ik toch wat meer vertrouwen hebben verwacht en daarnaast had de klantenservice medewerker dit met een simpele standaard check makkelijk zelf kunnen constateren door even het door postNL ontvangen gewicht te controleren. Eerlijk is eerlijk, daarna alsnog keurig nagezonden en de volgende dag ontvangen, dus op deze uitzondering na een super goede ervaring met Drankdozijn.

geweldig

goede service, snelle levering, betrouwbare bedrijf

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering van het product en stevig verpakt. Scherp geprijsd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima bedrijf, leuke prijzen, snelle levering!

Goede website, goede prijs/kwaliteit-verhouding, snelle levering. Geen gedoe, lekker normaal!

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime aanbod en altijd snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

geweldige whisky voor een mooie prijs

Via internet gezocht naar de beste whisky, Glenturret triple wood, kreeg 99 van de 100 te behalen punten en de recensies? Lovend !. Voor de schoonzoons 2 flessen besteld die snel en keurig verpakt werden bezorgd. Zij zijn in hun nopjes met deze Schotse whisky en vinden hem heerlijk. Al met al een top product voor een mooie prijs, jaar 2021

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.