Scherp geprijsd en uitstekende afhandeling

Scherpe prijzen en snelle en perfecte afhandeling

Zeer aangenaam!

Overzichtelijke site, goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering en heldere en vriendelijke communicatie.

super geregeld

snelle levering, goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en goede duidelijke website

Prettig

• Ik ben: Eerste keer klant

ik zocht, ik vond, ik bestelde, ik betaalde en drankdozijn leverde. niets meer, niets minder. gewoon een goede businessdeal :')

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals gewoonlijk een goede en snelle levering van deze webshop. Ook geen vertraging door de post.

• Ik ben: Vaker klant geweest

I didn't receive the order yet

I made an order on 14th of Dec. Now its 26th of Dec and I still haven't received it yet. Post NL can't find it. Drankdozijn said that I can receive another parcel if I filled a form. I filled it several days ago but still no one contacted me yet. Unfortunately that affected my holidays plans.

Snelle verzending, mooie prijs

Japanse Pruimenwijn erg lekker alleen bijna nergens te krijgen

goed levertijd prima

Top bedrijf!

Snel en goed verpakt ontvangen tegen een goede prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De whisky werd snel geleverd en was goed verpakt. Tevreden

• Ik ben: Vaker klant geweest

The buying process was easy, fast, and I received the product in the location indicated as expected

Snel en netjes

betrouwbaar, gemakkelijk en eerlijk

betrouwbaar, gemakkelijk en eerlijk

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar bedrijf, heeft bijna alles wat drank betreft in het assortiment… Levering gaat snel en zonder complicaties!

Goed bedrijf

Bezorging niet zo als het moest Maar daar kunnen jullie niks aan doen

• Ik ben: Eerste keer klant

Super zaak, leuke deals waardoor je steeds weer eens wat anders kiest

Bestellen is makkelijk en handig 10 flessen in een doos is geen probleem. Nu na vele malen besteld te hebben alweer aan het snuffelen voor de volgende bestelling en altijd op het afgesproken tijd en dag geleverd. Zeker aan te raden voor mensen die de site nog niet kennen.

Nvt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik dacht dat ik genoeg besteld had om geen verzendkosten te betalen maar helaas helaas had ik niet goed opgelet. jammer dat er geen signaal is die dat aangeeft.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verpakt, prima prijzen, keuze voor afleverdatum is erg fijn!

Drankdozijn is ons vaste adres geworden voor het bestellen van drank. De bestellingen zijn er snel en goed verpakt. De prijzen zijn goed, zeker als er nog iets in de aanbieding is heb je evt. verzendkosten er zo uit. De keuze voor een afleverdatum waarderen we ook enorm. Dit maakt het plannen een stuk makkelijker.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en goede service

Bestel al een aantal jaren bij drankdozijn. Je kunt het aflevermoment kiezen en dat wordt ook nagekomen. Zeer ruime keuze aan producten en prijzen zijn goed. Goed verpakt, zodat je geen kapotte flessen in de doos hebt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherp geprijsd, snel geleverd: top!

Scherp geprijsd, ik hoef eigenlijk nooit ergens anders te kijken. snel geleverd: ik kan ervan op aan dat de bestelling de volgende dag wordt verwerkt: top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Levering was snel en verpakking professioneel.

Snelle goeie service

Goeie snelle service. Goeie prijs

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.