Ben al jaren klant en de bestelling worden altijd correct en op tijd bezorgd.

Vlotte service, grootste assortiment

Vaak mooie aanbiedingen en zeer grote keus. Een plezier om de beschrijvingen te lezen, zo leer je ook nog wat!

Super website

Snelle levering, laagste prijs en uitstekende klantenservice altijd.

Goede prijzen, snelle levering

Zosls al aangegeven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en correcte levering!

Goed geprijsd en snelle levering, top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs, correcte prompte levering

Goede prijs, snelle levering, veilige verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijk vanaf de eerste slok

Een zeer goede investering om je ontspan momenten mee te verrijken Heerlijke whisky , een hele goede aanrader voor als je echt een goede whisky wilt drinken in je relax fauteuil en voetjes op de tafel.. echt genieten.. Nelson en Cash uit de speakers , houtkacheltje aan , en op dat moment even niks moeten...

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nog nooit hier besteld, maar zeer goede service. Dag later kwam mijn pakket al binnen. Leuke aanbiedingen.

top !

snel geleverd, vriendelijke bezorging

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vrijwel altijd juist geleverd, vrijwel altijd goed aanbiedingen.

éen van de vele leveringen is bij hoge uitzondering 1x mis gegaan, vermoedeljik door Post.nl. Aanbiedingen zijn aantrekkelijk en breed ove rhet assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al tijd op tijd met bezorgen en de goedkoopste top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een goede concurrent van "DE " andere drank.

Beste drank liefhebber, Weer een beleving om een verrassing van Drankdozijn binnen te krijgen. De levering was goed en alle flessen waren heel. De prijs was aantrekkelijk en heeft geleid tot bestelling. Vergelijk met de andere grote leverancier is de moeite waard. Maar dit keer waren jullie de prijs trekker.

Snelle levering, scherpe prijzen

Producten correct verpakt, snel bezorgd en dat voor een zeer concurrerende prijs.

Teleurstellend

Ik had ruim van tevoren drank besteld. Toen is het pakket een week verdwenen geweest. Bleek dat PostNL het had laten vallen, opnieuw had ingepakt, maar niet even een briefje erin had gedaan met "sorry, we hebben uw pakket laten vallen en nu zijn er 3 flessen kapot". Nee, ze doen net alsof ze gek zijn en bezorgen het pakket. Toen ik een nieuw pakket wilde krijgen, omdat de andere flessen gehavend waren, was de wijn die ik wilde hebben OP!!!!! Ik had het pakket, op verzoek van jullie, retour gestuurd, anders zouden jullie de nieuwe doos niet opsturen. Dus nu hebben wij niks voor de Kerst, terwijl ik het 2 weken van tevoren had besteld!!! Hier baal ik van als een stekker! Daarom: teleurstellend. Ik denk niet dat ik ooit nog iets bij jullie zal bestellen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.