Top services en beste prijzen!!

Altijd een goed service, snelle klantenservice. Genoeg keus en de goedkoopste plekje voor de lekkerste drankje. Al jaren een tevreden klant.

Gewoon TOP

Snelle levering en geen problemen

Een goede ervaring en snelle levering

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de snelle levering en duidelijke website, een echte aanrader.

prima webwinkel

overzichtelijk, goede prijzen, leveren als afgesproken. ik ben best tevreden maar zou leuk zijn als ze eens wat extra zouden voor mensen die al heeeel lang klant zijn

Een goede ervaring en snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoper dan de rest en supersnelle levering.

Regelmatig bestellingen gedaan. Nog niet 1x is er iets fout gegaan en ben ik dik tevreden.

Duitse punctualiteit uit Nederland

Altijd correct, snel en onbezorgd aan huis geleverd, topservice

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en snelle levering

Snel en netjes

Super bedrijf! Snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordeligste prijs, snelle thuisbezorging, goed verpakt, perfect!

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer goede aanbiedingen en een giga assortiment.

Snelle levering en voordeligste online slijterij.

Snel en goed.

Groot assortiment, dus veel keuze. Scherp geprijsd. Snel en goede levering. Een aanrader.

• Ik ben: N.v.t.

Bestelling altijd op tijd

Goede ervaring met drankkozijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super bedrijf en vlotte levering

Een prettige webshop om je dranken te vinden. Super snelle levering en altijd netjes verpakt.

Ronduit perfect!!!

Ruim aanbod van geweldige dranken tegen zeer lage prijzen, en ook nog eens zeer snel thuisbezorgd!! Bovendien een zeer klantvriendelijk bedrijf wat me al een aantal malen verrast heeft met een fijne tegoedbon!!

Was weer ouderwets goed

Netjes en snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

toen ik meer bestelde werd ik gefeliciteerd met mijn verjaardag nu niet ?

altijd goed maar toen ik 21 nov jarig was geen felicitatie of korting dat was niet leuk want ik was tijd ziek daardoor minder besteld maar ben je direct afgeschreven jammer . MAAR BEDANKT grt Geert van der Laan

Grandioos verpakt

Mijn eerste ervaring en ben tevreden. Ondanks dat hij door onbekende reden bij julie terug kwam. Kreeg netjes meteen een mailtje en het werd meteen weer verstuurd. Dus ik ben tevreden. Heb er een blije schoonzoon door gekregen hij was blij hij is schijnbaar erg lekkere wiskey. Dus zonder verstand van te hebben een goede keus gemaakt.fijne dagen en een fijn 2024. Groetjes marga

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedenavond, Helaas miste er iets aan de bestelling. Er zou een geschreven kaart bij gevoegd worden. De tekst was voor mij het belangrijkste. Helaas vergeten.

Snel, compleet en betaalbaar

Drankdozijn heeft een groot assortiment, levert razendsnel en is betaalbaar.

Goedkoop en snelle bezorging

Flessen zijn goed verpakt stevige doos. Snelle bezorging en een prima prijs

Top site!

Veel keuze met aantrekkelijke prijzen en mooie aanbiedingen.

Helemaal super

Goede prijzen, snelle levering. Alles netjes verpakt. Helemaal super!

Prima!!

1e bestelling en alles was prima verzorgd. Kom dus beslist terug!

• Ik ben: Eerste keer klant

In één woord: uitstekend!

Enorme keus, snel bezorgd en goed verpakt. En dat alles voor een concurrerende prijs!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.