Tevreden over de levering.

Redelijke prijs kwaliteit verhouding.

Perfect afgeleverd

Bestelling gedaan en mooi op tijd in huis.

Tevreden klant

Duidelijke site, goedkoop en snel geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestellen makkelijk, snelheid verwerking en service bezorging perfect..

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende webwinkel met mooie aanbiedingen en groot assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestelling ontvangen. Echter ipv 2 flessen Baileys zat er 1 fles Baileys en 1 fles Ursu wodka bij. Wij bestellen nooit wodka. Na telefonisch overleg met jullie is het prima opgelost. Wij kregen een voucher voor een fles Baileys en de wodka hoefde niet terug. Uitstekend opgelost!

• Ik ben: N.v.t.

Mijn pakket was onvindbaar geraakt door PostNL. Drankdozijn pikt het op, regelde alles en stuurde zelfs kosteloos een nieuw pakket. Dat is service!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn heeft vaak leuke aanbiedingen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eenvoudig bestellen en snelle levering, beste online slijterij

Op zoek naar Jack Daniel's, mooie aanbiedingen een een zeer ruim en diep assortiment. Ook leuke verpakkingen voor de feestdagen. Zondag besteld, maandag in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en levering volgens afspraak

Zie boven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles goed en heel aangekomen

Zoals de titel al zegt alles is goed en heel aangekomen. We kunnen de feestdagen weer in gepaste dronkenschap doorkomen. Alleen jammer dat de postbode geen zin had om het pakket mer best wat flessen er in niet op hun huis adres bezorgde. Ik was gewoon thuis, maar er werd niet aangebeld. Kon het pakket ophalen bij een Post.nl punt, waar je niet dichtbij kon parkeren. Maar goed, daar kan drankdozijn niet veel aan doen.

Complete snelle levering

Geen probleem, alles klopte en veel aanbiedingen.

• Ik ben: N.v.t.

Prettig volgens afspraak bezorging.

Goed verpakt en prijs heerlijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snelle levering van heerlijke betaalbare wijn

Alles was top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

ik koop graag bij Drankdozijn.

wat ik in mijn hoofd bleek door Drankgigant geleverd te kunnen worden.

De whisky viel tegen.

In het verleden vaak de Lagavulin 16 jaar gekocht. Vanwege de prijzen al lang niet meer gedronken. Mijn vrouw en ik hielden erg van de diepe turf smaak. Die lijkt voor het grootste deel verdwenen. Dezelfde fles maar een totaal ander product. Daar kan drankdozijn natuurlijk niets aan doen. Zij leveren met een prima service, snel en adequaat. Ga zeker weer eens wat bestellen. Gr. Bart.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie prijs en snrlle levering

Ik zal snel weer bij drankdozijn bestellen. Groot assortiment!!

Chapeau!!

Iedere bestelling zeer snel geleverd, en dan de prijzen.......Dat heet pas echt voordeel.

Lange levertijd.

Deze cognac werd twee weken na de opgegeven leverdatum geleverd,terwijl het systeem aangaf dat deze op voorraad was:

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en goed verpakt

Altijd naar tevredenheid

Snelle bezorging, alles net verpakt en keurig netjes de track and tracé op tijd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn: vaste plek voor mijn bestellingen

Goede prijzen, altijd een snelle bezorging. Ik plaats eens in de zoveel tijd een bestelling...door de hoge grens van 150,- of 12 flessen (kom ik nooit aan) voor verzendkosten bestel ik niet zo vaak. Misschien maar goed ook :) Al met al zeer tevreden over drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke aanbiedingen en hele vlotte levering. Tot de volgende keer.

Goed, goedkoop snel super

Ik heb alleen positieve ervaringen ga zo door.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.