Top, klasse en betrouwbaar

Top, klasse, snel en betrouwbaar

Top webshop

!

Koop fijn bij drankdozijn

Goede aanbiedingen. Kwaliteit. Snelle levering. Uitstekend verpakt. kortom aan te bevelen

Top bedrijf

Super snel bericht dat het klaar stond. 1 dag en alles was thuis afgeleverd in een mooie stevige doos

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede zaak met veel keus en goede nazorg

Al een aantal jaar bestel ik een paar keer per jaar een paar flessen whisky bij Drankdozijn. Er is veel keus en de website helpt je met advies over smaak, etc. Onlangs was er een fles kapot gegaan tijdens het transport. Na een berichtje met foto kreeg ik zeer snel een vervangende fles whisky opgestuurd. De service is prima.

Verzending gebroken fles

Mijn fles kwam gebroken aan. En de nalevering duurde een week extra. Kreeg geen korting.

de meest ideale drankenwinkel

Altijd goede aanbiedingen en aantrekkelijke prijzen en de levertijd is prima. Ook de levering in een doos die ook als verhuisdoos of opslagdoos gebruikt kan worden wordt zeer gewaardeerd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tja wat moet ik zeggen, goede prijs, goed assortiment en snelle levering. Kortom wat wil ik meer?

Misschien een spaarkaart:)

Prima webwinkel

Goede prijzen snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Er zit muziek in dit drankorgel

Er zit muziek in dit drankorgel!

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestellen gaat makkelijk, goed en snel verzonden.

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitgebreid assortiment, eenvoudig te bestellen, snelle levering

Goede ervaring met Drankdozijn, Assortiment is voldoende, mag uitgebreid worden. Ik mis een aantal soorten/merken. Bestellen via website is prettig. Afhandelingen en leveringen goed geregeld.

Super tevreden

Amsterdam ligt om de hoek, maar niet heus. Maar het lijkt niet uit te maken waar je in Nederland woont. Mijn favoriete cognac werd wederom de dag ná bestelling aan mijn voordeur afgeleverd. Vanwege de aankomende feestdagen (mooi excuus) bestelde ik 'iets' meer voorraad. Daarom tipte ik de chauffeur van de pakketdienst die met de zware doos moest sjouwen. Alles beviel mij uitermate goed. Ietsjes jammer vind ik het dat hoofdzakelijk de whiskies op de voorgrond treden bij openen van de website. Fijn zou zijn als ik soms ook wat van mijn eigen smaakvoorkeur op de voorgrond zou vinden. Verder top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een vlotte bezorging en mooie prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemakkelijk besteld, heel snelle levering (dag later)

Perfect geregeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

De prijzen zijn goed, de service is uitstekend en de verzending perfect.

prijs en snelheid super

Altijd voordelig

Goede aanbiedingen. Degelijke verpakkingen. Bezorgen op tijd Prima shop.

Mooi assortiment, goede prijzen, snel en netjes verzonden

topleverancier

Mooi assortiment, goede prijzen, snel en netjes verzonden

topleverancier

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering voor een mooie prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Betrouwbaar tegen 'n kleine prijs.

Bestelling werd van rappemans geleverd. Groot assortiment met vriendelijke prijzen. Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Betrouwbaar tegen 'n kleine prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel veel keus, de beste prijs en snel geleverd!

Ruime keus in allerlei dranken, ook goede wijn voor mooie prijzen. Eenvoudig bestellen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.