Scherpe prijzen, merkproducten, goed verpakt

Veel keus, mooie aanbiedingen, snel geleverd, altijd goed ingepakt om schade te voorkomen.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, nog nooit enige klacht gehad in al die jaren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd korting en dus goedkoper dan in een dranken winkel

Perfecte service!

Snel geleverd en prachtig verpakt altijd weer!

Altijd goed

Goed, goedkoop en snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles wat ik bestelde was er de volgende dag!

Ben een liefhebber van korenwijn en jenever met name van het merk Zuidam. Het viel me op dat Drankdozijn van gelijksoortige concurrenten verreweg de grootste selectie biedt voor concurrerende prijzen. Dat resulteerde dus in een stevige bestelling. Daarbij ook wat flessen witte wijn om te proberen (maar nog niet aangebroken). Overigens hoop ik met dit alles nog een hele tijd te kunnen doen, het is hier geen dagelijks gebruik.

Correcte dienstverlening.

Vanaf bestelling tot het ophalen. Prima communicatie!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk bestellen via de website en snelle levering. Prijs is vaak gunstiger dan elders. Zeker een aanrader. Goede informatie over je bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima geregeld en keurig bezorgd

Bestelling, Levering en informatie zijn prima verzorgd!

terugkerende klant

Ik bestel wel vaker bij drankdozijn. goede verpakking, goed assortiment en goede prijzen & snelle levering. Heel soms sta ik nog in de lokale drankwinkel, voor een kadootje of zo, maar dan hebben ze nooit precies wat ik wil, en/of veel duurder. en natuurlijk hebben ze niet de handige reviews die je online erbij krijgt. Tegenwoordig zorg ik ervoor dat ik met een aantal random 'kado-flessen' bij de bestelling doe; dat scheelt weer een ritje naar de gallengall.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals boven. Goede verpakking en lekker vlot

Alles oké

Op tijd ontvangen.

Alles goed

Bestellen, betalen en bezorging gaan prima, altijd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Drankdozijn. Ze zijn erg competitief geprijsd, vaak nog goedkoper dan in Duitsland. Ik had een keer een fles gekocht die niet goed was in mijn visie. Ik sprak hun buitengewoon vriendelijke klantenservice en mocht hem terug sturen. Ik kreeg onmiddellijk het geld terug gestort. Ik voelde me serieus genomen. Een vreemde ervaring dezer dagen zeker bij een bedrijf wat haar producten zo scherp geprijsd verkoopt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke website. Kwaliteits producten. Voordelig geprijsd. Makkelijk en veilig betalen. Uitstekend verpakt. En een Vlotte bezorging.

Positief

Snelle, correcte levering in stevige doos.

Ze zijn heel snel

Good webshop aan snel aan ook aanbieding.

Geweldige service

Snelle levering, stevig ingepakt, prijs gunstig

Betrouwbaar en vakkundig

Duidelijke website Intuïtieve bediening Degelijke verpakking Snelle levering

Veel verschillende bieren OP VOORRAAD

Beter dan andere winkels waar de voorraad soms op is bij jouw keuze favorietenbier

opging waardeloos.

Bezorging pas na 3 dagen af behalen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en keurig afgehandeld

Ik was op zoek naar een fles Ricard en zag dat ik hier een liter kreeg voor de prijs van 0,7 liter elders! Gelijk 2 flessen gekocht plus nog een single malt whisky die ook erg voordelig was! Heel netjes verpakt thuis bezorgd, erg tevreden.

Snel en keurig geleverd.

Deze heerlijke rose besteld en binnen een dag geleverd gekregen. Een toppertje van een rose.

Goede zaak

Afspraak is afspraak

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.