Hele snelle levering, en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vaak wordt de bestelling al de volgende dag geleverd. De prijs is veel goedkoper dan bij andere leveranciers. Absolute aanrader

snel en prima

Doen wat zij toezeggen.

Helemaal top

Snelle levering goed verpakt

Ik bestel hier vaker de drank voor als we een feestje hebben. Altijd snel geleverd en zeer goed verpakt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Orders snel bezorgd en prima in orde

• Ik ben: Vaker klant geweest

alle buitenlands gedistilleerd mooie prijs, binnenlands gedistilleerd wat minder.

jammer dat post nl een niet thuis bericht achter liet. mijn winkel was de gehele dag open.

Goede leverancier

Super service, goede prijzen.

TOP!!

Vandaag besteld en volgende dag binnen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijzen, snel geleverd, goed verpakt.

Ik bestel vaker bij drankdozijn. De prijzen zijn over het algemeen goed. De levering is snel en alles is goed verpakt. Helemaal prima.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De p[rijs is gewoon de laagste die te te krijgen is. Het scheelt vele euro's. Ook de levering was meer dan perfect. Vrijdag middag om 16.32 uur besteld, zaterdag 11.40 uur in huis, met handtekening plaatsen. Beter kan gewoon niet.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Van bestelling tot aflevering goed geïnformeerd en keuring afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tot op heden altijd foutloos geleverd!

Erg tevreden en al jaren vaste klant!

Goed en betaalbaar

Prima, breed asortiment

snel en goedkoop

snel ,maar wel dure verzendkosten goed veilig verpakt.

Zoals besproken

Alles klopt erg fijn en ook super verpakt

Supersnelle levering

Onze favoriete wijn werd de volgende dag al geleverd met betaalbare verzendkosten. Als je meer dan 150 euro besteld dan betaal je die niet maar dat is voor ons een te hoog bedrag. Als dit wordt gewijzigd naar 80 of 90 euro dan zullen wij zeker meer gaan bestellen in de toekomst.

• Ik ben: Eerste keer klant

Nette prijs en snelle levering

Nette prijs en snelle levering. De doosopvulling kan een stuk duurzamer, papier oid maar absoluut geen purschuim en plastic. Doe mee met een duurzamere wereld!

Altijd voordelig

Uitmuntende thuiswinkel

Vlotte en betrouwbare levering.

hele goede ervaring,aanrader

makkelijk te bestellen, snelle levering, heel goed ingepakt

Wat een assortiment

Als whiskey fan kijk je hier je ogen uit!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en top service!

Snelle service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

veel keuze, goedkoop en snel geleverd

Zoals gezegd: vrijwel nergens vind ik de gezochte merken zo snel en goedkoop als bij Drankdozijn

Gewoon Top

Super bedrijf, bestelling werd volgende dag al geleverde stukken goedkoper als bij de slijterij, Echt de moeite waard

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.