Snelle en goede levering van mijn bestelling

Vind het altijd makkelijk om bij Drankdozijn te bestellen en ze hebben mooie aanbiedingen.

Supersnelle levering

Na m'n bestelling kreeg ik meteen mail met wanneer bestelling geleverd werd. Men heeft zich ook daadwerkelijk aan de afspraken gehouden. Op zondag besteld en dinsdag keurig geleverd. Ruim assortiment en stuk goedkoper.

Goede snelle levering

De flessen zaten goed verpakt in een doos. Waren een leuke verrassing op t tropical feestje, wat we gedaan hebben.

Prima ervaring

Makkelijk bestellen Snel en keurig verpakt geleverd

Geen leeftijds controle

Mijn bestelling moest voor getekend worden en een legitimatie moest getoond worden. Geen legitimatie laten zien en er niet voor getekend chauffeur van Post.nl was na het neerzetten gelijk al weer weggereden. Dit al is eerder aan drankdozijn gemeld die zouden dit doorgeven is waarschijnlijk niet belangrijk genoeg voor Drankdozijn. Volgende keer kan ik dus gewoon melden dat ik de bestelling niet ontvangen heb

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en zeer aantrekkelijke aanbiedingen!

Bestelling binnen 48 uur binnen. Zeer brede keus van topwhisky's. Aantrekkelijke aanbiedingen. Zeer blij met Drankdozijn!

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goed en de laagste prijs

Altijd goed en de laagste prijs voor Apfelkorn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes afgehandeld nadat er 2 flessen niet op voorraad bleken te zijn. Geld netjes binnen 48 uur weer terug op mijn rekening. Zeker voor herhaling vatbaar. Groet Peter.

Heerlijke Cava voor goede prijs

Zeer snelle levering.

Vlot en netjes geleverd

Fles whisky besteld welke goed verpakt binnen enkele dagen geleverd werd.

Vlot en netjes geleverd

Fles whisky besteld welke goed verpakt binnen enkele dagen geleverd werd.

Grote sortering

Goede merken ,leuke prijzen,en snelle levering!!

Heel tevreden

De verpakking was heel goed gedaan de product is en aan rader hun service is ook goed doen wat er word gezegd dankjewel

verrassend goed

-Uitgebreid assortiment -Interessante aanbiedingen -Eenvoudig te bestellen -Snelle leveringstijden

Snelle afhandeling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijs met een uitsekende service

Makkelijk bestellen, prima prijzen, leveringen zoals verwacht. Echt aan te bevelen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede prijs en altijd op tijd

Geweldig!!

Goede duidelijke site, snelle levering en duidelijkheid daarover. Prima! Ga zo door!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Je bestelt, betaalt en alles wordt snel geleverd.

De bestelde flessen zijn goed verpakt. Ik ben tevreden, elke keer weer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes verpakt zeer snel in huis

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd in een mooie stevige verpakking

6 flessen whisky bestelt, netjes en vlot geleverd. In een zeer goede verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen is makkelijk, bezorging is goed . Totaal geen klachten, zeer betrouwbaar

Prima, zoals altijd!

Ik ken Drankdozijn niet anders dan als een prima leverancier! Ga zo door!

Prima aanbiedingen, nette en snelle levering

Prima aanbiedingen, nette en snelle levering

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.